Închide meniul
Foto

Singura persoană care nu l-a părăsit pe Bănel Nicoliță. Vedeta, în pragul depresiei. „Frații mei și mama mi-au spus!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2022, 22:36 / Actualizat: 3 aprilie 2022, 12:15

Singura persoană care nu l-a părăsit pe Bănel Nicoliță. Vedeta, în pragul depresiei. „Frații mei și mama mi-au spus!”

Ce i-a lăsat Bănel Nicoliță fostei soții, la divorț

Bănel Nicoliță, în timpul nunţii / Spy News

Bănel Nicoliță a trecut printr-un adevărat coșmar în ultima perioadă a vieții. Fostul fotbalist a fost părăsit de soție și apropiați și s-a zvonit că acesta ar fi fugit în SUA de teama datoriilor la cămătari. Vedeta face acum noi dezvăluiri despre drama pe care a trăit-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță a dezvăluit că și-a pierdut toți apropiații și că o singură persoană i-a rămas alături. Este vorba despre un tovarăș, Vali, cu care a copilărit în Brăila, orașul său natal.

Singura persoană care nu l-a părăsit pe Bănel Nicoliță

Nicoliță recunoaște că familia l-a avertizat cu privire la oamenii din jurul său, cărora obișnuia să le ofere mese scumpe și petreceri. Fostul fotbalist a ajuns aproape de pragul depresiei, dar a depășit perioada de coșmar.

„Vedeți restaurantul ăsta. Mese pline. Le plăteam eu notele. Câți din ei mă mai salută? Câți din ei mă mai sună? Îi lăsam la masă, pe unii îi mai și încercam, le ziceam să bea, să mănânce, că mă întorc eu după jumătate de oră și plătesc. Stați liniștiți, plătesc eu.

Cât era ea, 12 milioane, 15 milioane. Plăteam tot. Frații mei și mama îmi spuneau: „Mamă, ai grijă. Mamă vezi că nu-i nimeni lângă tine cum sunt frații tăi”. Am vrut să simt pe pielea mea cum e să pierzi. Și am simțit-o.

Reclamă

Am un singur prieten de la Brăila, pe Vali, care a rămas lângă mine indiferent de situație. Omul ăla și-ar da viața pentru mine. Vorbesc de prietenii din Brăila, oameni cu care am făcut multe lucruri.

Mă duceam acasă în vacanță și organizam meciuri, grătare, mese, cu bătrânii și tot așa. Îți dai seama că și lor le plăcea să joace împotriva mea. În schimb au rămas lângă mine foștii mei colegi de la Steaua. Cu toți sunt prieten”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit gsp.ro.

Bănel Nicoliță, despre cămătari

Nicoliță a fost în centrul unui scandal de proporții. Au apărut informații că fostul fotbalist al Stelei a fugit din țară după ce s-a împrumutat de la cămătari și nu a mai putut să returneze banii. Bănel a infirmat încă o dată toate aceste zvonuri apărute în spațiul public.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o perioadă foarte grea din viața mea, în care am cheltuit foarte mult la echipă, la Făurei. Am trecut printr-un divorț foarte greu, nu a fost ușor. Am fost și prin Franța. A trebuit să îmi spăl puțin creierul, că eram foarte încărcat, stresat, cu toate problemele. (n. red. Despre zvonurile privind banii împrumutați de la cămătari.) Am ieșit tot timpul și am spus: băi, cămătarilor, sunt aici! N-a venit nimeni în 6 luni!

Am fost căzut psihic. A fost foarte greu. A trebuit să trec peste singur, n-am vrut să bag pe nimeni în viața mea. N-am știut că o să-mi plece familia. Dacă știam, nu mai plecam atât de departe. Cred că o să mă duc în Moldova (să fac școala de antrenori – n. red.). Am liceul terminat, la Mircea Eliade, dar n-am BAC-ul. Atunci când trebuia să dau BAC-ul, am fost plecat în Franța”, a spus Bănel Nicoliță la prosport.ro.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rupt tăcerea: „Pe mine nu m-a căutat nimeni”

Cristina Nicoliță a confirmat spusele fostului ei soț. Femeia are are doi copii cu Bănel asigură că nu a avut niciun fel de probleme.

Pe mine nu m-a căutat nimeni în acea perioadă, să-mi ceară vreun ban în contul vreunei datorii a lui Bănel Nicoliță. Asta pot să vă spun. Mai multe nu vreau să adaug, fiindcă nu sunt genul căreia să-i placă notorietatea. Acum cred că s-a exagerat cu toată acea poveste. A fost creată cu mult dramatism. Așa o văd acum, privind retrospectiv!„, a declarat Cristina Nicoliță pentru playtech.ro.

Cu 37 de selecții și un gol în tricoul naționalei României, Bănel continuă să fie grav afectat de divorțul prin care a trecut. A rămas în relații bune cu Cristina, dar nu e loc de împăcare.

Noi ne mai consultăm în aproape nimic de luni bune. Singura excepție o reprezintă deciziile pe care le luăm referitoare la copii. În rest, fiecare decide pentru el însuși. Am luat-o pe drumuri separate, ca atare e normal să luăm și decizii independente„, a mai spus fosta soție a lui Bănel Nicoliță.

 

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și