Închide meniul

Situaţia explodează în spitalele din judeţul Suceava! "E jale acolo, îi bagă aiurea în saloane"

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 15:58

Reclamă
Situaţia explodează în spitalele din judeţul Suceava! "E jale acolo, îi bagă aiurea în saloane"

profimediaimages.ro

Situaţia din Suceava pare scăpată de sub control

Fostul căpitan al Rapidului, Vasile Maftei, are familia şi mulţi prieteni în Fălticeni şi este îngrijorat de ceea ce se întâmplă acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O lipsă de organizare incredibilă. Am un prieten la Ambulanţă şi mi-a spus că nu au echipamentele necesare pentru protecţie. E jale acolo. Îi bagă aiurea în saloane. Ai, n-ai COVID intri la un loc. Riscul să te duci cu ceva şi să iei şi coronavirus mi se pare atât de mare încât nu ştiu dacă scapă cineva să nu se infecteze", a spus Vasile Maftei pentru digisport.ro.  

Vasile Maftei: "S-au cumpărat 1.200 de saci pentru morţi"

Vasile Maftei susţine că familia sa stă izolată în casa din Fălticeni, dar se teme că virusul nu va ocoli pe nimeni. Fostul rapidist a făcut o dezvăluire halucinantă. 

"De atâta vreme cu virusul la liber, dacă pot să spun aşa, cred că a fost o minune pentru cei care nu s-au infectat. Sper să nu fie adevărat, dar în oraş circulă informaţia că ar fi fost cumpăraţi 1.200 de saci pentru morţi. Dar recunosc, nu ştiu dacă e adevărat", a mai spus Vasile Maftei pentru digisport.ro.
 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și