Închide meniul

Sora vedetei care a murit și a lăsat o moștenire de 60 de milioane de euro a fost dată afară din casă. “Așa au solicitat copiii”

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 6:13

Sora vedetei care a murit și a lăsat o moștenire de 60 de milioane de euro a fost dată afară din casă. “Așa au solicitat copiii”

captură telebajocero.com

Sora lui Maradona, Lili, dată afară din casa părintească

  • Diego Maradona a murit la 60 de ani
  • Familia se luptă pentru moştenire

Lili, una dintre surorile lui Diego Maradona, a fost dată afară din casă. Ea locuia în cartierul select Villa Devoto, din Buenos Aires.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sora lui Diego Maradona, dată afară din casa părintească

Casa fusese cumpărată de Maradona pentru părinţii săi, Don Diego şi Dona Tota. Decizia ar fi aparţinut celor cinci copii legitimi ai lui Maradona. Aceştia au mandatat un avocat, Sebastián Baglietto, care se ocupă cu procedurile de succesiune. 

"Fiicele recunoscute de Diego, Dalma, Giannina şi Jana, şi reprezentanţii fiilor Dieguito Fernando şi Diego Junior au vrut-o pe Lili afară. (…) Lili a suferit mult pentru pierderea lui Diego. Pur şi simplu, lucrurile s-au schimbat", a explicat un alt avocat, Mario Baudry, care o reprezintă pe fosta soţie a lui Maradona, Veronica Ojedo.

Reclamă

Declaraţiile acestuia au fost prezentate de cotidianul argentinian La Nacion şi preluate de Corriere dello Sport. Pe lângă casa din care a fost dată afară sora lui Maradona, va mai fi vândută şi o altă proprietate din Mar del Plata. 

Diego Maradona a încetat din viaţă anul trecut, pe 25 noiembrie. El a lăsat bunuri şi proprietăţi de cel puţin 60 de milioane de euro, potrivit sursei citate. Cel puţin 16 persoane se luptă pentru moştenire.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani