Închide meniul
Foto

Soţia bărbatului care a declanşat o umilinţă fără precedent pentru Adrian Mutu arată fabulos! Ce a spus femeia despre divorţ

Publicat: 5 aprilie 2024, 18:59

Reclamă

Soţia bărbatului care a declanşat o umilinţă fără precedent pentru Adrian Mutu arată fabulos. Mijlocaşul celor de la CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis, este căsătorit din 2016 cu superba Zeta Theodoropoulou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panagiotis Tachtsidis a fost eroul negativ al celor de la CFR Cluj, în ultimul meci al lui Adrian Mutu. Tachtsidis a primit cartonaşul roşu în meciul din Cupă, iar CFR Cluj a primit 4 goluri de la Corvinul Hunedoara, echipă din Liga 2.

Soţia bărbatului care a declanşat o umilinţă fără precedent pentru Adrian Mutu arată fabulos! Ce a spus femeia despre divorţ

Cei de la orangesport.ro susţin că Tachtsidis s-ar fi despărţit de frumoasa sa soţie. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI  ÎN GALERIA FOTO CU Zeta Theodoropoulou) De altfel, şi presa tabloidă din Grecia a scis despre o posibilă despărţire dintre cei doi. Tachtsidis şi Zeta Theodoropoulou au împreună 3 copii.

Chestionată pe această temă, Zeta Theodoropoulou nu a confirmat, dar nici nu a infirmat despărţirea.

Nu vreau să declar nimic despre viaţa personală. Prioritatea mea în acest moment este familia mea, copiii mei. De acum înainte nu am nimic rău de spus despre tatăl copiilor mei. N-am făcut-o în cei nouă ani în care suntem împreună, nici acum nu o fac…” a spus soţia lui Tachtsidis în presa din Grecia.

Reclamă

Mutu a spus că s-a simţit umilit după meciul cu Corvinul

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj, după eşecul umilitor din sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara. Este arhicunoscut că Adrian Mutu şi patronul echipei din Gruia, Neluţu Varga, au o relaţie excelentă, cei doi fiind prieteni. Chiar şi aşa, patronul nu a reuşit să-l împiedice pe fostul atacant să plece din Gruia.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui Cristi Balaj”, este anunțul făcut de Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Starea lui Mutu a rămas aceeaşi şi a doua zi după eşecul usturător din Cupa României. Antrenorul a apărut devastat la interviul de după duelul cu Corvinul.

Reclamă 4 / 0/3

„Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare). Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă.

Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri.

Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta. În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă”, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și