Închide meniul

Adrian Mutu se întâlneşte cu Neluţu Varga după ce a vorbit despre demisie! Ce ar urma să se întâmple la CFR Cluj

Bogdan Stănescu Publicat: 3 aprilie 2024, 12:38

Reclamă
Adrian Mutu se întâlneşte cu Neluţu Varga după ce a vorbit despre demisie! Ce ar urma să se întâmple la CFR Cluj

Adrian Mutu se întâlneşte cu Neluţu Varga după ce a vorbit despre demisie

Adrian Mutu şi Neluţu Varga / colaj Profimedia Images, Hepta

Adrian Mutu se întâlneşte cu Neluţu Varga după ce a vorbit despre demisie! La această întâlnire ar urma să se stabilească dacă „Briliantul” va rămâne sau nu la ardeleni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Foarte supărat după umilinţa cu Corvinul, Adrian Mutu a anunţat ieri că va lua o decizie în privinţa viitorului său la CFR Cluj.

Adrian Mutu se întâlneşte cu Neluţu Varga după ce a vorbit despre demisie!

Potrivit gsp.ro, nu este exclus ca Adrian Mutu să rămână pe banca ardelenilor până în vară. Pentru CFR Cluj urmează un duel foarte important cu Rapid, în deplasare.

Rapid – CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul din Giuleşti. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Potrivit sursei citate, Adrian Mutu a fost sfătuit să nu ia o decizie pripită. Este arhicunoscut că Adrian Mutu şi patronul echipei din Gruia, Neluţu Varga, au o relaţie excelentă, cei doi fiind prieteni. Nu e exclus ca Neluţu Varga să reuşească să îl convingă pe Mutu să continue pe banca CFR-ului.

Reclamă

„Penibili!” Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul – CFR Cluj 4-0. S-a răstit şi la reporter

Adi Mutu a vorbit despre demisie după meciul Corvinul – CFR Cluj, scor 4-0, din sferturile de finală ale Cupei României. „Briliantul” a suferit un eşec incredibil, în faţa divizionarei secunde, şi a ratat cel mai important obiectiv pe care îl avea trasat de la Neluţu Varga.

Mutu era devastat la finalul meciului, după cel de-al patrulea gol înscris de divizionara secundă. Antrenorului de la CFR Cluj nu îi venea să creadă ce a păţit!

Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare).

Reclamă 4 / 0/3

A fost roşu clar, i-a spar nasul, nu avem ce să reproşăm. Am venit aici din respect pentru dumneavoastră, un meci fără istoric pentru noi. În seara asta am fost penibili, mai rău decât să fim penibili nu se poate.

Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă. Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri.

Adi Mutu, dărâmat: „Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi”

Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta.

În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă”, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și