Închide meniul
Foto

Soția lui Cristi Borcea vrea cu orice preț să se mențină tânără! E prima femeie din România care face asta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 martie 2023, 10:00

Soția lui Cristi Borcea vrea cu orice preț să se mențină tânără! E prima femeie din România care face asta

Valentina Pelinel este soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel este soția lui Cristi Borcea / Instagram

Soția lui Cristi Borcea vrea cu orice preț să se mențină tânără. Ajunsă la 42 de ani, Valentina Pelinel continuă să arate ca în prima tinerețe (VEZI GALERIA FOTO). Fostul fotomodel merge regulat la sala de fitness, are grijă la alimentație și apelează la diverse tehnici pentru menținerea unui fizic de invidiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a bifat chiar o premieră pentru România. Partenera lui Cristi Borcea a apelat la tratamentul profesional neurocosmetic, care ajută la regenerarea pielii.

Soția lui Cristi Borcea vrea cu orice preț să se mențină tânără! E prima femeie din România care face asta

Valentina Pelinel a precizat că este primul tratament de acest tip din țara noastră. Și, din fericire pentru ea, a fost invitată la salon pentru a-l încerca.

Soția lui Cristi Borcea, alături de care milionarul român are 3 copii, își dorește cu orice preț să sfideze “legea vârstei”. Din acest motiv, Valentina a mers la salonul de cosmetică și a încercat un tratament de ultimă generație.

Tehnica la care a apelat blondina acționează la nivelul neuroreceptorilor din piele, iar rezultatul constă în regenerarea acesteia.

Reclamă

“Am incercat primul tratament profesional neurocosmetic din România. Acționează asupra neuroreceptorilor din piele ce transmit creierului mesajul de a stimula fluxul sangvin ce oferă regenerarea pielii”, a scris Valentina Pelinel, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel: „Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o!”

Milionarul român, care are 9 copii cu 4 femei, spune că în sfârșit și-a găsit liniștea pe care a căutat-o toată viața.

Cristi Borcea a oferit detalii intime din relația cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri a dezvăluit că stă alături de superba blondină pe terasă, câte 3-4 ore în fiecare seară, pentru a discuta ce îi apasă pe suflet.

Borcea spune că relația cu Valentina Pelinel este un dar divin.

„Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele.

Este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.

Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a spus Cristi Borcea, în cadrul unui podcast.

Reclamă

 

Recomandări
  • Soția lui Cristi Borcea vrea cu orice preț să se mențină tânără
  • E prima femeie din România care face asta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și