Închide meniul
Foto

Soția lui Cristi Borcea vrea cu orice preț să se mențină tânără! E prima femeie din România care face asta

De Antena Sport
Publicat: 6 martie 2023, 10:00

Soția lui Cristi Borcea vrea cu orice preț să se mențină tânără. Ajunsă la 42 de ani, Valentina Pelinel continuă să arate ca în prima tinerețe (VEZI GALERIA FOTO). Fostul fotomodel merge regulat la sala de fitness, are grijă la alimentație și apelează la diverse tehnici pentru menținerea unui fizic de invidiat.

Reclamă
Soția Cristi Borcea vrea cu orice preț tânără

Valentina Pelinel este soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel este soția lui Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel a bifat chiar o premieră pentru România. Partenera lui Cristi Borcea a apelat la tratamentul profesional neurocosmetic, care ajută la regenerarea pielii.

Reclamă

Soția lui Cristi Borcea vrea cu orice preț să se mențină tânără! E prima femeie din România care face asta

Valentina Pelinel a precizat că este primul tratament de acest tip din țara noastră. Și, din fericire pentru ea, a fost invitată la salon pentru a-l încerca.

Reclamă

Soția lui Cristi Borcea, alături de care milionarul român are 3 copii, își dorește cu orice preț să sfideze “legea vârstei”. Din acest motiv, Valentina a mers la salonul de cosmetică și a încercat un tratament de ultimă generație.

Tehnica la care a apelat blondina acționează la nivelul neuroreceptorilor din piele, iar rezultatul constă în regenerarea acesteia.

“Am incercat primul tratament profesional neurocosmetic din România. Acționează asupra neuroreceptorilor din piele ce transmit creierului mesajul de a stimula fluxul sangvin ce oferă regenerarea pielii”, a scris Valentina Pelinel, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Cristi Borcea și-a deschis sufletul, despre căsnicia cu Valentina Pelinel: „Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o!”

Milionarul român, care are 9 copii cu 4 femei, spune că în sfârșit și-a găsit liniștea pe care a căutat-o toată viața.

Cristi Borcea a oferit detalii intime din relația cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri a dezvăluit că stă alături de superba blondină pe terasă, câte 3-4 ore în fiecare seară, pentru a discuta ce îi apasă pe suflet.

Borcea spune că relația cu Valentina Pelinel este un dar divin.

„Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele.

Este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.

Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a spus Cristi Borcea, în cadrul unui podcast.

 

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea