Închide meniul
Foto

Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu „Dodel”, după acuzațiile șocante făcute de Adina Maria în scandalul uriaș

Publicat: 25 iulie 2024, 16:26

Reclamă
Soția lui Cristi Tănase a cedat! Ce se întâmplă cu „Dodel”, după acuzațiile șocante făcute de Adina Maria în scandalul uriaș

Soția lui Cristi Tănase a cedat

Cristi Tănase şi Adina Maria / Colaj Instagram

Soția lui Cristi Tănase a cedat și a luat o decizie total neașteptată. Aflată în plin proces cu fostul internațional român, Adina Maria a dat semne de împăcare cu „Dodel”. S-a lăsat înduplecată de cel cu care s-a căsătorit în luna octombrie a anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce a născut, Adina Maria a obținut ordin de protecție împotriva lui Cristi Tănase. A lansat atunci acuzații șocante și a spus că se teme pentru viața ei și a fiicei pe care o are cu fostul jucător al FCSB-ului. „Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât”, a dezvăluit ea.

Soția lui Cristi Tănase a cedat și a renunțat la ordinul de protecție

Judecătorii au decis ca „Dodel” să nu se apropie, timp de 12 luni, la mai puțin de 100 de metri de Adina Maria și de propria fiică, Celine Maria. Procesul trebuia să se reia la data de 28 octombrie, dar soția lui Cristi Tănase a luat o hotărâre surprinzătoare.

Potrivit spynews.ro, la două luni după scandalul „monstru”, Adina Maria a acceptat să își retragă ordinul de protecție și i-a permis astfel lui Cristi Tănase să își vadă fiica. Totuși, membrii familiei lui „Dodel” nu se pot apropia de micuță.

Rămâne de văzut dacă Cristi Tănase va renunța la procesul de divorț intentat în instanță. El ceruse „ruptura” și și-a dorit ca Adina Maria să nu îi mai poarte numele.

Reclamă
Reclamă 4

În ultimul an, „Dodel” a fost implicat în mai multe evenimente regretabile. Mai întâi a fost prins drogat la volan, după ce a fost oprit de poliţişti la un control de rutină. Apoi, în luna februarie, au apărut şi imagini teribile cu Cristi Tănase. Acesta era întins pe jos, în faţa uşii de la intrarea în apartament, fără doi dinţi în gură şi încojurat de pete de sânge.

Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”

Soţia lui Cristi Tănase, Adina Maria, a lansat acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”. Femeia îl acuză pe fostul fotbalist de la FCSB de comportament violent.

Mai mult, Adina Maria spune că actele de violenţă au fost şi la adresa mamei sale, pe care ar fi strâns-o de gât.

Reclamă

M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura încontinuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare.

În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav.

Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla ficopil cristi tanaseica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl spargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a spus Adina Maria pentru cancan.ro.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și