Închide meniul
Foto

O nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze

Publicat: 12 iunie 2024, 21:44

Reclamă
O nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze

O nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase

Adina Maria şi Cristi Tănase / Colaj Instagram

O nouă lovitură dură primită, în instanţă, de Cristi Tănase (37 de ani). Fostul jucător al FCSB-ului nu mai scapă de probleme în 2024 şi trece prin momente teribile. „Dodel” a devenit tată, dar soţia lui a obţinut ordin de protecţie pentru o perioadă de 12 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adina Maria i-a convins pe judecători că fostul internaţional este violent, iar Tănase nu se poate apropia nici măcar de fiica lui. A lipsit chiar şi de la botezul care a avut loc în urmă cu câteva zile.

O nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase

Cristi Tănase nu a mai rezistat şi a depus actele de divorţ. Cere să fie stabilit domiciliul copilului şi programul de vizite. Mai mult, îşi doreşte ca Adina Maria (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) să nu îi mai poarte numele de familie şi să revină la cel de dinaintea căsătoriei.

Potrivit spynews.ro, „Dodel” mai are de aşteptat până când îşi va putea vedea copilul. Primul termen din proces, care era programat pentru data de 10 iunie, a fost amânat. Noul termen a fost stabilit pentru data de 28 octombrie. Este o lovitură grea încasată de Cristi Tănase.

Cel puţin până la toamnă, fostul fotbalist trebuie să menţină o distanţă de cel puţin 100 de metri faţă de Adina Maria şi propria fiică, Celine Maria.

Reclamă
Reclamă 4

Soţia lui Cristi Tănase, acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”

Soţia lui Cristi Tănase, Adina Maria, a lansat acuzaţii şocante la adresa lui „Dodel”. Femeia îl acuză pe fostul fotbalist de la FCSB de comportament violent.

Mai mult, Adina Maria spune că actele de violenţă au fost şi la adresa mamei sale, pe care ar fi strâns-o de gât.

M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

Reclamă

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura încontinuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare.

În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav.

Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla ficopil cristi tanaseica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl spargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a spus Adina Maria pentru cancan.ro.

Cristi Tănase şi Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut. „Dodel” a fost implicat în mai multe scandaluri după nuntă. Mai întâi a fost prins drogat la volan, după ce a fost oprit de poliţişti la un control de rutină. În luna februarie au apărut şi imagini teribile cu Cristi Tănase. Acesta era pe jos, în faţa uşii de la intrarea în apartament, fără doi dinţi în gură şi încojurat de pete de sânge.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și