Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf l-a dat de gol pe Gigi Becali! Soţul Anamariei Prodan, intervenţie pentru patronul FCSB: „Eu am plătit totul”. Cum a ajuns Toni Neubert la FCSB

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 septembrie 2021, 8:53

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram Anamaria Prodan

  • Laurenţiu Reghecampf l-a dat de gol pe Gigi Becali
  • Ce a făcut soţul Anamariei Prodan

Relaţia dintre Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf a rămas una specială. Deşi s-a speculat că cei doi ar fi certaţi, soţul Anamariei Prodan neagă totul. Mai mult, acesta spune că l-a ajutat pe şeful de la FCSB în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf l-a dat de gol pe Gigi Becali

Soţul Anamariei Prodan l-a dat de gol pe Gigi Becali. Acesta a dezvăluit că anul trecut el a plătit clauzele de reziliere pe care Thomas Neubert și Toni Petrea le aveau în Emirate, înaintea venirii acestora la FCSB. În vara anului 2020, Gigi Becali i-a adus la FCSB pe Toni Petrea și pe Thomas Neubert. Cei doi rupeau colaborarea cu Laurențiu Reghecampf, în timp ce acesta din urmă rămânea la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Reghe dezvăluie că el a fost cel care a achitat clauzele de reziliere ale celor doi colaboratori.

Soţul Anamariei Prodan, dezvăluiri despre Gigi Becali

„Da, vorbesc și cu Toni Petrea, și cu Neubert. Nu ne-am certat (n.r. după despărțirea din vara trecută). Păi, eu i-am lăsat, eu am plătit clauza lor de reziliere în Emirate. Eu am vorbit cu Gigi și m-a rugat la momentul respectiv, că avea nevoie de Toni Petrea.

Reclamă

Și Toni vorbise cu MM înainte, pentru că era la momentul respectiv singurul antrenor care avea licența PRO. Am fost de acord, pentru că ei își doreau să se întoarcă în România”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform playsport.ro.

Mai mult, Reghe spune că are preparator fizic. Nu se gândeşte să-l aducă la Craiova. „Neubert are contract la FCSB. Eu am un preparator cu care lucrez de foarte mult timp, care a lucrat împreună cu mine și cu Tommy în Emirate. Bogdan Merișoran a lucrat și la echipa națională a României U21. Nu pot să spun că au același stil, dar se cunosc foarte bine.

Reclamă

Eu am decis să îl țin pe Bogdan cu mine, Tommy a decis să meargă la FCSB, dar relația dintre noi e aceeași. Suntem prieteni, vorbim, ne sunăm. Nu am avut niciun moment în care să ne certăm sau să existe discuții contradictorii”, a mai declarat Reghecampf, conform sursei citate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”