Închide meniul
Foto

„Spaima litoralului”, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: „Giovanni Becali chiar e mafiot”

Publicat: 23 septembrie 2023, 19:16

Reclamă
„Spaima litoralului”, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: „Giovanni Becali chiar e mafiot”

Nuredin Beinur şi Giovanni Becali / colaj Facebook-Hepta

„Spaima litoralului” a făcut noi dezvăluiri. Nuredin Beinur a vorbit, printre altele, şi despre Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beinur a explicat ce a vrut să spună Giovanni Becali prin expresia „Asta înseamnă să fii mafiot”. Beinur a subliniat că Giovanni Becali nu se referea la termenul propriu, ci la cel figurat. Prin expresia respectivă, Giovanni Becali transmitea că se comportă ca un domn, pentru a fi respectat.

„Spaima litoralului”, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: „Giovanni Becali chiar e mafiot”

Nuredin Beinur a dat exemplul unor alte persoane, care vor să epateze şi să pretindă că sunt ceea ce nu sunt. Beinur a precizat că nu este vorba despre Giovanni Becali, şi că el chiar ar fi ceea ce pretinde că este.

Niciodată n-am fost grandoman în faţa celui care nu are. Acum se observă din plin grandomania asta. Mulţi nici nu ştiu să meargă cu ele (n.r.: cu maşinile de lux). M-am dus la unul acasă, îşi făcuse masa templierilor. N-avea nicio legătură. Altul, m-am dus la el acasă, îşi pusese poză cu Scarface şi li se adresa unor muncitori de-ai lui, era gen „Naşul”.

Nu Giovanni, Doamne fereşte, Giovanni chiar e mafiot. Giovanni a spus ‘Asta înseamnă să fii mafiot’. Eu ştiu la ce s-a referit. Giovanni se referea aşa: ‘Dacă mă duc la un restaurant, dau bacşiş. Dacă mă duc la ăla din parcare, dau bacşiş. Nu a zis că e mafiot.

Reclamă

Dacă vreau să fiu servit mai bine dau un ban, dacă vreau să îmi pună maşina mai în faţă, să nu mi-o zgârie cineva, plătesc.

Fac şi eu din astea, le-am făcut şi le fac tot timpul. Dacă cineva îmi face un serviciu vreau să-l bucur cu ceea ce pot.

Astea erau şi pe timpurile ceauşiste. Îmi aduc aminte că dacă te duceai la doctor te duceai cu un pachet de ţigări. Credeai tu, în mintea ta, că te face mai bine. Că tot aia îţi făcea. Erai în faţă sau intrai pe uşa din dos, cum se spune”, a declarat Nuredin Beinur în podcastul „Tare de Tot”.

Reclamă 4 / 0/3

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare, cu roabe de şampanie: „Tati, la mulţi ani!”

Nuredin Beinur a sărbătorit ziua fiicei sale în stil mare. Cel supranumit „Spaima litoralului” nu s-a uitat la bani, ca de fiecare dată când e vorba de fiica lui, Miruna.

Beinur a organizat petrecerea pe litoral, într-o locaţie de lux. Fiica lui Nuredin Beinur, Miruna, e studentă la Medicină.

Hai, tati. Tati, la mulţi ani!”, spunea Nuredin Beinur în timp ce roabele de şampanie soseau, pentru ziua fiicei sale.

Ca în fiecare an, Nuredin Beinur a pregătit ceva cu totul special pentru ziua de naştere a Mirunei. Omul de afaceri îi face toate poftele fiicei sale, care se pregăteşte să fie medic.

Miruna l-a însoţit anul trecut şi la Campionatul Mondial de fotbal, care a avut loc în Qatar.

„Spaima litoralului”, scandal violent în restaurantul lui Gino Iorgulescu!

Nuredin Beinur, cunoscut drept „Spaima litoralului”, a fost implicat, recent, într-un scandal violent în Capitală, chiar la un restaurant deţinut de Gino Iorgulescu.

Nuredin Beinur a sărit să îl bată pe un bărbat, fiind deranjat de anumite afirmaţii ale acestuia. Potrivit cancan.ro, totul a plecat de la soţia celui cu care Nuredin Beinur a intrat în conflict. Femeia s-a aşezat la masa unde se aflau Nuredin Beinur şi soţia lui.

Reclamă

Sursa citată notează că soţul femeii a devenit gelos, iar „Spaima litoralului” a încercat să îi explice că nu era cazul, mai ales că soţia lui Nuredin Beinur se afla şi ea la masă. Nuredin Beinur şi bărbatul cu care „Spaima litoralului” a intrat în conflict se cunoşteau şi, între timp, s-au împăcat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și