Închide meniul

„Spaima litoralului”, dezvăluiri teribile despre un milionar celebru: „A ajuns să umble singur”

Reclamă

Publicat: 31 iulie 2022, 16:48

„Spaima litoralului, dezvăluiri teribile despre un milionar celebru: „A ajuns să umble singur

Beinur Nuredin, dezvăluiri teribile despre un milionar celebru

Captură Youtube

„Spaima litoralului” a făcut dezvăluiri teribile despre un milionar celebru. Beinur Nuredin a povestit cum a ajuns fostul vicepreşedinte de la Besiktas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Temutul interlop a vorbit despre decăderea fostului vicepreşedinte de la Besiktas. Beinur Nuredin spune că şi banii mulţi pot aduce nefericirea.

Beinur Nuredin, „spaima litoralului”, dezvăluiri teribile despre un milionar celebru

Noi suntem modeşti. Banii mulţi aduc nefericirea. L-am avut asociat pe fostul preşedinte de la Besiktas, a făcut cu mine un hotel aici. Eu când l-am cunoscut avea un oraş al lui. Ani de zile era păzit de peste 20-30 de oameni cu maşini blindate.

Se săturase de atâţia bani că a ajuns să umble singur şi nu voia să mai aibă pe nimeni în jurul său. Fratele său l-a dat în judecată pentru avere„, a spus Beinur Nuredin la Fiţă cu Adiţă.

„Spaima litoralului”, dezvăluiri incredibile. Cum a găsit hoţul care i-a spart casa, după ce nu a fost ajutat de poliţişti

Beinur Nuredin, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România şi cu puternice legături în lumea sportului, a rupt tăcerea şi a vorbit despre cele mai controversate momente din viaţa lui. Cel care este bun prieten cu Gigi Becali şi Adi Mutu a oferit detalii surprinzătoare.

Reclamă

Beinur a şi jucat fotbal de performanţă, dar s-a retras după scurt timp. „Am făcut puţin box, după care mi-a plăcut fotbalul şi am jucat la Callatis Mangalia. Din fotbal trebuia să ajungi Hagi ca să câştigi bani. Când am văzut că nu e de mine sportul şi nu sunt la un nivel de Liga 1, am zis că se va decide campionatul pentru mine pe stradă„, a recunoscut Nuredin într-un interviu pentru sursa citată.

„Spaima litoralului”, dezvăluiri incredibile. Cum a găsit Beinur Nuredin hoţul care i-a spart casa

Cel mai temut interlop din România a anunţat cum de a ajuns să i se spună „Spaima litoralului”. Fostul boxer a precizat că porecla i s-a pus după ce şi-a făcut o firmă de pază în sudul litoralului. A dezvăluit şi cum a gestionat o situaţie surprinzătoare, când hoţii i-au „spart” casa. Poliţiştii nu i-au găsit pe făptaşi, aşa că a avut un mod incredibil prin care i-a găsit singur.

De mic copil mi s-a creat un nume şi negativ, şi pozitiv. Unele întâmplări sunt adevărate, unele sunt minciuni. E urât spus ‘Spaima litoralului’. Eu am fost spaima pentru mulți care m-au deranjat pe mine, pe prietenii mei… familia nu mi-au deranjat-o pentru că era greu. În urmă cu 20 de ani mi s-a spart casa. Părinții mei au găsit casa și s-au dus la poliție, poliția într-adevăr și-a făcut treaba, dar nu a găsit hoțul. Eu când am venit acasă am zis că dacă nu l-au găsit ei, lasă că îl găsesc eu.

Reclamă 4 / 0/3

L-am luat pe șeful hoților de case, l-am ținut între porci, între câini și i-am dat 24 de ore să mi-l aducă pe cel care mi-a spart casa. Nu a durat 24 de ori, a durat 6 ore și mi l-a găsit„, a declarat Beinur Nuredin.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și