Close

„Spaima litoralului”, dezvăluiri teribile despre un milionar celebru: „A ajuns să umble singur”

Publicat: 31 iulie 2022, 16:48

„Spaima litoralului” a făcut dezvăluiri teribile despre un milionar celebru. Beinur Nuredin a povestit cum a ajuns fostul vicepreşedinte de la Besiktas.

Reclamă

Captură Youtube

Temutul interlop a vorbit despre decăderea fostului vicepreşedinte de la Besiktas. Beinur Nuredin spune că şi banii mulţi pot aduce nefericirea.

Reclamă

Beinur Nuredin, „spaima litoralului”, dezvăluiri teribile despre un milionar celebru

Noi suntem modeşti. Banii mulţi aduc nefericirea. L-am avut asociat pe fostul preşedinte de la Besiktas, a făcut cu mine un hotel aici. Eu când l-am cunoscut avea un oraş al lui. Ani de zile era păzit de peste 20-30 de oameni cu maşini blindate.

Se săturase de atâţia bani că a ajuns să umble singur şi nu voia să mai aibă pe nimeni în jurul său. Fratele său l-a dat în judecată pentru avere„, a spus Beinur Nuredin la Fiţă cu Adiţă.

„Spaima litoralului”, dezvăluiri incredibile. Cum a găsit hoţul care i-a spart casa, după ce nu a fost ajutat de poliţişti

Beinur Nuredin, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România şi cu puternice legături în lumea sportului, a rupt tăcerea şi a vorbit despre cele mai controversate momente din viaţa lui. Cel care este bun prieten cu Gigi Becali şi Adi Mutu a oferit detalii surprinzătoare.

Beinur a şi jucat fotbal de performanţă, dar s-a retras după scurt timp. „Am făcut puţin box, după care mi-a plăcut fotbalul şi am jucat la Callatis Mangalia. Din fotbal trebuia să ajungi Hagi ca să câştigi bani. Când am văzut că nu e de mine sportul şi nu sunt la un nivel de Liga 1, am zis că se va decide campionatul pentru mine pe stradă„, a recunoscut Nuredin într-un interviu pentru sursa citată.

Reclamă

„Spaima litoralului”, dezvăluiri incredibile. Cum a găsit Beinur Nuredin hoţul care i-a spart casa

Cel mai temut interlop din România a anunţat cum de a ajuns să i se spună „Spaima litoralului”. Fostul boxer a precizat că porecla i s-a pus după ce şi-a făcut o firmă de pază în sudul litoralului. A dezvăluit şi cum a gestionat o situaţie surprinzătoare, când hoţii i-au „spart” casa. Poliţiştii nu i-au găsit pe făptaşi, aşa că a avut un mod incredibil prin care i-a găsit singur.

De mic copil mi s-a creat un nume şi negativ, şi pozitiv. Unele întâmplări sunt adevărate, unele sunt minciuni. E urât spus ‘Spaima litoralului’. Eu am fost spaima pentru mulți care m-au deranjat pe mine, pe prietenii mei… familia nu mi-au deranjat-o pentru că era greu. În urmă cu 20 de ani mi s-a spart casa. Părinții mei au găsit casa și s-au dus la poliție, poliția într-adevăr și-a făcut treaba, dar nu a găsit hoțul. Eu când am venit acasă am zis că dacă nu l-au găsit ei, lasă că îl găsesc eu.

L-am luat pe șeful hoților de case, l-am ținut între porci, între câini și i-am dat 24 de ore să mi-l aducă pe cel care mi-a spart casa. Nu a durat 24 de ori, a durat 6 ore și mi l-a găsit„, a declarat Beinur Nuredin.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
17:03 Mihai Stoica, convins că Vali Creţu ar fi putut prinde un transfer în Premier League. Ce i-a lipsit fundaşului de la FCSB 16:53 Mihai Rotaru, noi detalii despre scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia: „Clubul nu a avut nimic de ascuns” 16:50 Alexandru Vagner a fost înmormântat! „Nu pot să cred că s-a stins!” Familia și prietenii și-au luat adio de la fostul fotbalist 15:54 Rareş Ilie, despre diferenţele mari între Liga 1 şi Ligue 1: „Nimeni nu se plânge” 14:38 Danezii de la Silkeborg, înainte de meciul cu FCSB: „Putem obține puncte împotriva acestei echipe” 14:26 Basarab Panduru, cucerit de un jucător de la FCSB: „E inteligent, e şmecher! Nu ai ce să-i reproşezi!” 13:42 Victor Angelescu, discurs dur după decizia lui Rusandu din Chindia – Rapid 2-1: „VAR-ul scoate mingea din poartă! E o eroare foarte mare!” 12:50 FotoValentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea: „Fiecare pleacă cu ce a venit” 12:42 Edi Iordănescu, gata să ducă România la EURO 2024: „Nu putem rămâne să trăim doar cu acele amintiri! Am văzut speranţă şi ne vom ridica!” 11:56 Lucian Rusandu, umilit pe Wikipedia după ce i-a anulat Rapidului un gol cu Chindia: „Cel mai hoţ arbitru!”
Pe același subiect
Beinur Nuredin
Diverse • 3 aug., 15:43
„Spaima litoralului” a rupt tăcerea despre incidentul șocant care a avut loc în București: „Trage, dacă ai curaj!”
Beinur Nuredin
Diverse • 30 iul., 20:20
„Spaima litoralului”, dezvăluiri incredibile. Cum a găsit hoţul care i-a spart casa, după ce nu a fost ajutat de poliţişti: „L-am ţinut între porci”
Close