Închide meniul
Foto

Sportiva din România care îşi câştigă existenţa din Only Fans a pus punctul pe i: „Spiritele libere îi eliberează pe alţii”

Reclamă

Publicat: 29 mai 2023, 19:14

Sportiva din România care îşi câştigă existenţa din Only Fans a pus punctul pe i: „Spiritele libere îi eliberează pe alţii”

Sportiva din România care îşi câştigă existenţa din Only Fans a pus punctul pe i

Alexandra Ianculescu / Instagram

Sportiva din România care îşi câştigă existenţa din Only Fans a pus punctul pe i. Alexandra Ianculescu nu ascunde faptul că se întreţine din conţinut pentru adulţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Ianculescu a transmis, recent, un mesaj pe pagina ei de Instagram.

Sportiva din România care îşi câştigă existenţa din Only Fans a pus punctul pe i

Oamenii răniţi îi rănesc pe ceilalţi, dar, din fericire, oamenii vindecaţi îi vindecă pe ceilalţi. Oamenii în siguranță îi adăpostesc pe alții. Spiritele libere îi eliberează pe alții. Oamenii luminați îi luminează pe alții.

Și – dragostea învinge întotdeauna. Așa că lasă lumina iubirii să îi pătrundă pe toţi cei care ți-ar putea trece în viață, pentru că ceea ce faci contează și nu știi niciodată cine ar putea avea nevoie de ea”, a scris Alexandra Ianculescu pe Instagram.

Alexandra Ianculescu a vorbit despre Only Fans: „Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut”

Alexandra Ianculescu a mărturisit că faptul că postează conţinut pentru adulţi pe Only Fans i-a permis să aibă confort financiar.

Reclamă

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut!”, a fost concluzia la care a ajuns Alexandra Ianculescu, sportiva de 31 de ani care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, în proba de patinaj viteză. Femeia născută la Sibiu locuiește în prezent în Olanda, unde face furori cu pozele sale publicate în mediul online.

Alexandra Ianculescu n-a renunțat la sport. Ea s-a reprofilat de la patinaj viteză la ciclism. La ora actuală, românca, ce deține și cetățenia canadiană, face parte din echipa NWVG Uplus, cu sediul în Groningen.

În paralel, Alexandra Ianculescu a început o carieră… pe OnlyFans. La sugestia celor din jur, tânăra de 31 de ani a hotărât să-și deschidă cont pe celebra platformă cu conținut dedicat adulților, de pe urma căreia câștigă sume răsunătoare care îi asigură un trai mai mult decât liniștit.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandra a explicat că, la început, i s-a părut o glumă proastă ideea de a posta fotografii cu ea în ipostaze provocatoare în mediul online, pentru a primi bani. Ulterior, când a văzut ce sume câștigă cu ajutorul conținutului respectiv, a hotărât să se implice mult mai mult pe platformă și să nu-i mai pese de părerea oamenilor care o criticau.

Cum s-a apucat Alexandra Ianculescu de Only Fans

Sportiva, care a reprezentat România la Jocurile Olimpice, a mărturisit că a început să facă Only Fans fără entuziasm. Ulterior, ea s-a relaxat mult mai mult în privinţa acestei ocupaţii.

De ce OnlyFans? Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor.

Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. Vara trecută am decis să îmi deschid acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă.

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi.

Acestea fiind spuse, după ce am făcut (n.r. – 3 emoticoane cu saci de bani) în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine.

Câștig mai puțin acum pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele.

Reclamă

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream Visele Olimpice. Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile”, a scris Alexandra Ianculescu, pe contul de Facebook.

Alexandra Ianculescu visează la Jocurile Olimpice din 2024

Pe plan sportiv, Alexandra Ianculescu își dorește să ajungă din nou la Jocurile Olimpice, de această dată sub drapelul Canadei, într-o probă de ciclism.

„Pe plan personal, unul dintre principalele obiective este să reprezint Canada la Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024.

Mă mut înapoi în Olanda pentru a trăi, a concura și a mă alătura echipei mele, amintindu-mi că ne vom aborda împreună obiectivele pentru anul acesta”, a mai precizat Alexandra Ianculescu.

Alexandra Ianculescu a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeong Chang. Ea a concurat la proba de 500 metri, la patinaj viteză, unde s-a clasat pe locul 31, cu timpul de 40,70 secunde.

Recomandări
  • Alexandra Ianculescu a reprezentat România la Jocurile Olimpice
  • Ea plănuieşte să participe şi la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, dar pentru Canada

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și