Închide meniul
Foto

„Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut”. Femeia celebră din România face furori cu pozele sale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2023, 17:43

„Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut”. Femeia celebră din România face furori cu pozele sale

Alexandra Ianculescu a reprezentat Români la Jocurile Olimpice în 2018

Alexandra Ianculescu a reprezentat Români la Jocurile Olimpice în 2018 / Instagram

„Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut!”, este concluzia la care a ajuns Alexandra Ianculescu, sportiva de 31 de ani care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018, în proba de patinaj viteză. Femeia născută la Sibiu locuiește în prezent în Olanda, unde face furori cu pozele sale publicate în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Ianculescu n-a renunțat la sport. Ea s-a reprofilat de la patinaj viteză la ciclism. La ora actuală, românca, care deține și cetățenia canadiană, face parte din echipa NWVG Uplus, cu sediul în Groningen.

„Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut”. Femeia celebră din România face furori cu pozele sale

În paralel, Alexandra Ianculescu a început o carieră… pe OnlyFans. La sugestia celor din jur, tânăra de 31 de ani a hotărât să-și deschidă cont pe celebra platformă cu conținut dedicat adulților, de pe urma căreia câștigă sume răsunătoare care îi asigură un trai mai mult decât liniștit.

Alexandra a explicat că, la început, i s-a părut o glumă proastă ideea de a posta fotografii cu ea în ipostaze provocatoare în mediul online, pentru a primi bani. Ulterior, când a văzut ce sume câștigă cu ajutorul conținutului respectiv, a hotărât să se implice mult mai mult pe platformă și să nu-i mai pese de părerea oamenilor care o criticau.

Acum, sportiva născută la Sibiu face furori cu pozele sale în bikini (VEZI GALERIA FOTO) și spune că nu mai este nevoită să se angajeze simultan în 3 locuri de muncă part-time, pentru a se întreține.

Reclamă

„De ce OnlyFans? Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor.

Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. Vara trecută am decis să îmi deschid acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă.

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandra Ianculescu face furori cu conținutul postat pe OnlyFans: „Mi-a schimbat total viața în bine!”

Acestea fiind spuse, după ce am făcut (n.r. – 3 emoticoane cu saci de bani) în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine.

Câștig mai puțin acum pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele.

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream Visele Olimpice. Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile”, a scris Alexandra Ianculescu, pe contul de Facebook.

Alexandra Ianculescu visează la Jocurile Olimpice din 2024

Pe plan sportiv, Alexandra Ianculescu își dorește să ajungă din nou la Jocurile Olimpice, de această dată sub drapelul Canadei, într-o probă de ciclism.

„Pe plan personal, unul dintre principalele obiective este să reprezint Canada la Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024.

Mă mut înapoi în Olanda pentru a trăi, a concura și a mă alătura echipei mele, amintindu-mi că ne vom aborda împreună obiectivele pentru anul acesta”, a mai precizat Alexandra Ianculescu.

Alexandra Ianculescu a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeong Chang. Ea a concurat la proba de 500 metri, la patinaj viteză, unde s-a clasat pe locul 31, cu timpul de 40,70 secunde.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și