Închide meniul

Ștefan Mandachi a dezvăluit ce donație impresionantă a făcut Cornel Șfaițer: ”Ne-a livrat un camion de alcool sanitar”

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 13:58

Ștefan Mandachi a dezvăluit ce donație impresionantă a făcut Cornel Șfaițer: ”Ne-a livrat un camion de alcool sanitar”

Facebook Ștefan Mandachi

Ștefan Mandachi este un om de afaceri din Suceava

  • Firma președintelui de la Sepsi a donat un camion cu alcool sanitar
  • Ștefan Mandachi este un cunoscut om de afaceri din Suceava
  • Suceava este cea mai afectată zonă din România

Cornel Șfaițer, actualul președinte al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, este patronul unui fabrici de alcool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu v-am avertizat că în aceste vremuri binele nu se face în linişte… Și am perfectă dreptate. Inspirat de către oameni ca Armenean, Ursu, Plăcintă, astăzi Ionuț de la Imperial Slots din Fălticeni, ne-a donat 10.000 de euro, iar Voronskaya ne-a livrat un camion de alcool sanitar. Nu mie, ci Crucii Roșii (ca să vă liniștiți).

Oameni generoși, a căror bunătate a fost zgândărită de omenia altora. Ei nu ar fi donat dacă nu i-ar fi văzut pe alții că fac astfel de gesturi și dacă nu m-ar fi observat pe mine că mă zbat ca un nebun, cât e ziua de lungă, ca să strângem bani pt. Suceava! Haideți pe front! Nu v-ați plictisit pe Netflix?”, a fost mesajul postat de Ştefan Mandachi, conform Fanatik.

Reclamă

Cornel Șfaițer este patronul firmei Prodalcom, care produce vodka Voronskaya.

Ce spunea Cornel Șfaițer despre cererea de alcool din România

E o cerere enormă. La momentul acesta, este un produs pe care poţi să îl produci în cantităţi limitate, pentru că depinzi şi de alte materii prime, nu doar de alcool. Noi încercăm să aprovizionăm cât putem piaţa din România, dar, repet, nu depinde totul de noi”, spunea Cornel Şfaiţer pentru Monitorul de Botoşani.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile