Închide meniul

"Ştiu care îi este starea, am informaţia!" Controversa momentului în cazul lui Michael Schumacher: "Cine sunt eu ca să divulg toate acestea?"

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 15:07 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
"Ştiu care îi este starea, am informaţia!" Controversa momentului în cazul lui Michael Schumacher: "Cine sunt eu ca să divulg toate acestea?"

Detalii despre starea lui Michael Schumacher

Profimedia

"Știu care îi este starea, am informația. Întotdeauna am avut o relație apropiată cu el. Dar familia vrea liniște. Cine sunt eu ca să divulg toate acestea? Mă rog să-și revină, să poată reapărea pe un circuit, mai ales că acum fiul său concurează", a comentat Felipe Massa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia sa a cheltuit zeci de milioane de euro pentru îngrijirile medicale. "De la momentul accidentului, a fost tratat pentru a putea reveni la o viaţă mai normală", a spus, recent, Jean Todt, cel care a colaborat cu Michael Schumacher, la Ferrari.

Michael Schumacher, mutat la Mallorca

Michael Schumacher a fost mutat din Elveţia într-o vilă de 30 de milioane de euro din Mallorca, una care i-a aparţinut în trecut preşedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez.

"Este o chestiune pe care prefer să nu comentez. Îl văd pe Michael de 2 ori pe lună, iar răspunsul meu e același, este un luptător. Este îngrijit extraordinar, într-un loc foarte confortabil. Toți sperăm ca totul să meargă pe calea cea bună", a spus Jean Todt.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și