Închide meniul

„Știu ce vor de la viață!” Lovitura prin care fiul lui Adrian Mutu vrea să se îmbogățească alături de iubita sa celebră

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2022, 12:34

„Știu ce vor de la viață! Lovitura prin care fiul lui Adrian Mutu vrea să se îmbogățească alături de iubita sa celebră

Mario, fiul lui Adrian Mutu, e un adevărat macho

Instagram Adrian Mutu

  • Lovitura prin care fiul lui Adrian Mutu vrea să se îmbogățească alături de iubita sa celebră
  • Ce plănuiește Mario Mutu

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, vrea să se îmbogățească alături de iubita sa, celebra cântăreață Mara, și plănuiește o lovitură de zile mari în afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Mutu nu i-a călcat pe urme tatălui său în ceea ce privește cariera, dar vrea să-și facă singur renume. Tânărul e într-o relație cu o artistă celebră în România, Mara, și plănuiește să facă bani alături de cea care i-a furat inima.

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, vrea să se îmbogățească alături de iubita lui, Mara

Conform click.ro, Mario Mutu vrea să-și lanseze un brand de haine. Plănuiește să vândă haine pentru adolescenți, gândite alături de iubita lui.

Reclamă

Tatăl Marei este cel care va finanța proiectul, iar cei doi tineri vin cu ideile, anunță sursa citată.

„Sunt doi tineri care ştiu ce vor să facă în viaţa asta şi în ultima vreme nu le mai place să piardă timpul. Sunt maturi pentru vârsta lor şi se impulsionează să înveţe ca să-şi termine studiile cu note mari. Ţin unul la celălalt şi locuiesc când la el, când la părinţii Marei”, mai notează sursa de mai sus.

Reclamă

Ce a spus Mario Mutu după ce Adi Mutu nu i-a plătit pensia alimentară

Antrenorul Rapidului s-a trezit cu poprire pe jumătate din salariul său declarat. Trebuie să îi restituie fostei soţii suma de suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei. Este pensia alimentară pe care nu a achitat-o pentru Mario.

Tânărul care tocmai a împlinit 20 de ani anunţă că nu a încercat în niciun moment să îi facă rău lui Adi Mutu.

„Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Adi Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu

Alexandra Dinu a obţinut o hotărâre definitivă şi executorie şi aşteaptă să îşi primească banii de la Adi Mutu. A dovedit că nu a mai primit, din 2014, pensia alimentară pentru Mario.

”Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanţei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4