Închide meniul

Suma fabuloasă pe care a lăsat-o un client unui ospătar, în plină pandemie de coronavirus: "Ești sigur? A zis că da!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 11:05

Suma fabuloasă pe care a lăsat-o un client unui ospătar, în plină pandemie de coronavirus: "Ești sigur? A zis că da!"

Zuma Press / Sergi Reboredo via hepta

Gest de milioane! Suma fabuloasă pe care a lăsat-o un client unui restaurant, în plină pandemie de coronavirus

La restaurantul ”The Frog & The Bull” clienții au fost primiți pentru prima dată după ce restricțiile au fost ridicate în acest stat american. David Fernandez, proprietarul localului, a așteptat cu nerăbdare clienții. Acesta a avut parte de o comandă consistentă încă din prima zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un bărbat și familia sa au comandat un filet mignon, friptură la grătar și alte specialități. Comanda s-a ridicat la 337 de dolari. Mai mult decât atât, bărbatul a cerut să plătească o porție dublă. 

Un client a vrut să ajute un restaurant din Texas pe timpul pandemiei

Josh Pikoff, un ospătar în vârstă de 18 ani, a mărturisit că nu a primit niciodată o astfel de cerință și i-a cerut ajutorul patronului. Comanda bărbatului ajunsese la 600 de dolari, dar el a oferit 1.000 de dolari bacșiș, plus alte cheltuieli. În total suma ajunsese la 2.029 de dolari americani. „A spus să încaseze dublul sumei și am întrebat: Ești sigur? Iar el a spus că da”, a spus David Fernandez, proprietarul localului. 

”La început am fost șocat pentru că nu am înțeles de ce a făcut asta. Dar clientul a fost recunoscător pentru că am redeschis localul în aceste vremuri grele”, a mai spus Pikoff, pentru CNN.

Fernandez, patronul restaurantului, a fost și el recunoscător acestui gest: ”Nu știam cu adevărat ce să spun. A fost extrem de generos și îi mulțumim”.

Reclamă

”The Frog & The Bull” este un restaurant din Austin cu specific libanez. Localul a fost deschis cu patru ani în urmă și s-a închis acum două luni din cauza pandemiei de coronavirus, chiar în ziua Sfântului Patrick.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și