La restaurantul ”The Frog & The Bull” clienții au fost primiți pentru prima dată după ce restricțiile au fost ridicate în acest stat american. David Fernandez, proprietarul localului, a așteptat cu nerăbdare clienții. Acesta a avut parte de o comandă consistentă încă din prima zi.
Un bărbat și familia sa au comandat un filet mignon, friptură la grătar și alte specialități. Comanda s-a ridicat la 337 de dolari. Mai mult decât atât, bărbatul a cerut să plătească o porție dublă.
Un client a vrut să ajute un restaurant din Texas pe timpul pandemiei
Josh Pikoff, un ospătar în vârstă de 18 ani, a mărturisit că nu a primit niciodată o astfel de cerință și i-a cerut ajutorul patronului. Comanda bărbatului ajunsese la 600 de dolari, dar el a oferit 1.000 de dolari bacșiș, plus alte cheltuieli. În total suma ajunsese la 2.029 de dolari americani. „A spus să încaseze dublul sumei și am întrebat: Ești sigur? Iar el a spus că da”, a spus David Fernandez, proprietarul localului.
”La început am fost șocat pentru că nu am înțeles de ce a făcut asta. Dar clientul a fost recunoscător pentru că am redeschis localul în aceste vremuri grele”, a mai spus Pikoff, pentru CNN.
Fernandez, patronul restaurantului, a fost și el recunoscător acestui gest: ”Nu știam cu adevărat ce să spun. A fost extrem de generos și îi mulțumim”.
”The Frog & The Bull” este un restaurant din Austin cu specific libanez. Localul a fost deschis cu patru ani în urmă și s-a închis acum două luni din cauza pandemiei de coronavirus, chiar în ziua Sfântului Patrick.
- Un client al unui restaurant a lăsat un bacșiș enorm
- Bărbatul a vrut să ajunge localul abia redeschis
- Patronul localului a rămas fără cuvinte
- Marele Premiu al Țărilor de Jos e live în AntenaPLAY (29-31 august)
- Aplicaţia Antena Sport poate fi descărcată gratuit acum din AppStore şi GooglePlay
- Câţi bani poate primi Nadia Comăneci de la statul român lună de lună
- Neluţu Varga, un nou clip viral în care e înconjurat de lingouri de aur: “Sunt 2.300 de kg. E lucru serios”
- Drama prin care au trecut Diana şi Dan Şucu: “Nici acum nu sunt vindecată 100%”
- “Aroganţa” milionarului român care are “cel mai tare restaurant din Dubai”! Ce achiziţie a putut face
- La ce a renunţat Ion Ţiriac, pentru a se menţine în formă şi la 86 de ani. Decizia luată de miliardarul român