Închide meniul

Cum arată topul bogaţilor din fotbal! Gigi Becali are o avere uriaşă. A adunat de trei ori mai mulţi bani decât Dan Şucu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2022, 10:31 / Actualizat: 17 decembrie 2022, 16:14

Cum arată topul bogaţilor din fotbal! Gigi Becali are o avere uriaşă. A adunat de trei ori mai mulţi bani decât Dan Şucu

Cum arată topul bogaţilor din fotbal! Gigi Becali are o avere uriaşă

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

S-a aflat cum arată topul bogaţilor din fotbal. Şi în acest an, cea mai mare avere o are patronul lui FCSB, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera are de trei ori mai mulţi bani decât rivalul său de la Rapid, Dan Şucu, într-un top întocmit de Capital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are o avere uriaşă la final de 2022. Potrivit estimărilor, omul de afaceri are între 325 şi 425 de milioane de euro. Este urmat de Dan Şucu, care ar avea în conturi între 135 şi 145 de milioane de euro. Podiumul este completat de patronului lui Dinamo din Liga 4, Nicolae Badea.

Cum arată topul bogaţilor din fotbal. Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali are cât rivalii săi din Liga 1 la un loc. Gică Hagi are aproximativ 30 de milioane de euro, anunţă digisport.ro, care citează Top 300 Capital. Valeriu Iftime este pe locul 8 în topul bogaţilor din fotbal, cu o avere estimată la 22-24 de milioane de euro.

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, are şi el o avere impresionantă. Ar fi adunat între 34 şi 38 de milioane de euro. Ion Ţiriac, fostul mare jucător de tenis, este al doilea cel mai bogat român. Este unul dintre cei patru miliardari în euro din ţara noastră.

Clasamentul celor mai bogaţi români din fotbal:

Reclamă

1. Gigi Becali, FCSB, 325-425 de milioane de euro

2. Dan Șucu, Rapid, 135-145 de milioane de euro

3. Nicolae Badea, CS FC Dinamo (liga a 4-a) 87-93 de milioane de euro

Reclamă 4 / 0/3

4. Vladimir Cohn, preşedinte Voluntari, 65-70 de milioane de euro

5. Cosmin Olăroiu, antrenor în EAU, 46-50 de milioane de euro

6. Mircea Lucescu, antrenor la Dinamo Kiev, 34-38 de milioane de euro

7. Gheorghe Hagi, patron şi antrenor Farul, 29-35 de milioane de euro

8. George Ţucudean, fost jucător, 23-25 de milioane de euro

9. Valeriu Iftime, FC Botoşani, 22-24 de milioane de euro

10. Cristi Chivu, antrenor Inter Primavera, 22-24 de milioane de euro

Reclamă

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui FCSB

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui FCSB. Patronul roş-albaştrilor vrea să construiască un plan prin care să se retragă din fotbal, şi vrea să obţină 20 de milioane de euro în schimbul formaţiei.

Gigi Becali a stabilit preţul formaţiei pe care o patronează. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că vrea să recupereze o parte din banii pe care i-a investit. Gândul de a se retrage din fotbal a venit în contextul rezultatelor dezamăgitoare înregistrate de echipă în startul sezonului.

Sunt lucururi la care nu am răspuns. Mă bate gândul să termin uşor-uşor cu fotbalul. Nu poţi să laşi moştenire la familie o echipă de fotbal. E o afacere care toacă bani. Nu voi lăsa moştenire la familia mea o echipă de fotbal.

Trebuie să fac o strategie de recuperare a banilor şi de un câştig cât de mic. Eu la ora asta, 5 milioane sunt banii mei daţi plus 10 milioane când am cumpărat echipa de la Ministerul Apărării. Sunt cam 15 milioane de euro. Dacă bagi inflaţie, dacă mai pui şi pe teren. Am vândut un teren cu 3 milioane care acum face 50… am vândut ieftin. Cam vreo 20 de milioane, banii ăştia trebuie scoşi şi pot să-i scot”, a declarat Gigi Becali, în această vară, la Pro Arena.

Schimbări uriaşe în topul celor mai bogaţi români din 2022. Ion Ţiriac a urcat pe locul 2

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de lei. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

Cum arată TOP 10 al miliardarilor din România în 2022:

1. Dragoș și Adrian Pavăl – 13 miliarde de lei
2. Ion Țiriac – 8,5 miliarde de lei
3. Daniel Dines – 8 miliarde de lei
4-5. Ion Stoica și Matei Zaharia – 7,5 miliarde de lei
6. Florin și Măriuca Talpeș – 4,7 miliarde de lei
7. Ștefan Vuza – 4,5 miliarde de lei
8. Anastasia Soare – 3,4 miliarde de lei
9. Anca Vlad – 2,8 miliarde de lei
10. Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu – 2,5 miliarde de lei

Țiriac Holdings integrează, în prezent, peste 40 de companii private, care activează în domenii precum comerț auto, imobiliare, servicii financiare, operațiuni de leasing și transport aerian, dar și în supraveghere și protecție“, anunţă sursa citată anterior.

Recomandări
  • S-a aflat ce avere are Gigi Becali
  • Cum arată topul bogaţilor din fotbalul românesc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și