Închide meniul
Foto

„Sunt un om fericit!” Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta, părăsită pentru amantă: „Pe locul ăla se va aşeza cineva!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 20:02

„Sunt un om fericit!” Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă, în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta, părăsită pentru amantă: „Pe locul ăla se va aşeza cineva!”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf este cel care a decis să pună capăt căsniciei, după ce a început o relaţie cu Corina Caciuc. Anamaria Prodan a anunţat că, în acest moment, este un om fericit, chiar dacă suferinţa provocată de soţul său este una imensă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anumit motiv. Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care într-adevăr merită să stea acolo„, a spus Anamaria Prodan, citată de libertatea.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf: „Are un declin cumplit”

Anamaria Prodan nu ratează niciun moment să-l facă praf pe Laurenţiu Reghecampf. Vedeta s-a decis să facă noi dezvăluiri absolut incendiare în scandalul divorţului şi a dat de pământ pur şi simplu cu antrenorul. Mai mult, nici Corina Caciuc, iubita lui Reghe, nu a scăpat de vorbele grele ale Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan îl face praf pur şi simplu pe Laurenţiu Reghecampf. Vedeta spune că actualul ei soţ a decăzut enorm din momentul în care a decis să-şi părăsească familia şi să îşi refacă viaţa alături de Corina Caciuc.

„Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League şi care îşi diviniza familia şi copiii pe care azi a uitat cum arată. Ca să ajungi ca bărbat să te râdă o ţară întreagă şi să nu au cum să mergi la restaurant că îţi cunosc toţi faţa care atârnă de braţul tău rupt… e jenant, pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata.

Reclamă

Această lume nu ne aparține noua! Îi urez bafta în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau sa se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților etc! Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește’‘, a tunat Anamaria Prodan, conform realitateasportivă.net.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și