Închide meniul
Foto

„Sunteţi perfecţi împreună!” Transformarea radicală a lui Cristi Borcea. Milionarul a lăsat totul să se vadă

Publicat: 12 februarie 2023, 17:03 / Actualizat: 24 iulie 2023, 16:40

Reclamă
„Sunteţi perfecţi împreună!” Transformarea radicală a lui Cristi Borcea. Milionarul a lăsat totul să se vadă

Cristi Borcea, transformare radicală

Cristi Borcea, în cadrul unui eveniment /

Transformarea radicală a lui Cristi Borcea de când formează o familie cu Valentina Pelinel. Cei doi au o relaţie perfectă, iar omul de afaceri pare mai îndrâgostit ca niciodată de frumoasa sa soţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vremurile în care Cristi Borcea era considerat un adevărat „Don Juan” par să fi apus de multi timp. Cristi Borcea este îndrăgostit până peste cap de frumoasa sa soţie. Iar milionarul nu ezită să îşi afişeze în public imensa iubire pe care i-o poartă Valentinei Pelinel. Chiar şi fanii unuia dintre cele mai solide cupluri din showbiz au observat că cei doi au o relaţie fără fisură.

Transformarea radicală a lui Cristi Borcea

Sunteţi superbi împreună„, a reacţionat o fană celor doi. Cristi Borcea are o familie superbă cu Valentina Pelinel. Cei doi au împreună 3 copii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel se simte mai împlinită ca niciodată alături de celebrul afacerist. Blondina împărtășește momentele de fericire cu fanii săi.

Reclamă

Valentina Pelinel are tot ce și-a dorit de la viață. Are un soț care îi face toate poftele, trei copii sănătoși și un corp de invidiat. Vedeta a postat pe Instagram o imagine superbă, care reflectă starea sa spirituală.

Pelinel a folosit o descriere sugestivă pentru emoțiile transmise. Mai mult ca sigur, fericirea Valentinei Pelinel se datorează într-o mare măsură lui Cristi Borcea, care i-a asigurat liniște și dragoste.

„În lumea nuanțelor sigure, precum negru, roșu și alb, galbenul strigă: Uită-te la mine. Sunt fericit!”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, petrecere de 5 stele alături de fostul iubit al lui Naomi Campbell şi Heidi Klum

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au participat la o petrecere de 5 stele dată de fostul iubit al lui Naomi Campbell şi Heidi Klum, într-un hotel de lux din Monte Carlo. Astfel, Borcea şi Pelinel s-au distrat pe cinste alături de fostul şef din Formula 1, Flavio Briatore.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au distrat pe muzica lui Al Bano, alături de Flavio Briatore (72 de ani). Nu e prima dată când Borcea şi Valentina Pelinel se distrează pe muzica lui Al Bano. Celebrul cântăreţ a cântat şi în România, la o petrecere la care soţii Borcea au participat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și