Închide meniul
VIDEO

Super-vedeta care şi-a desfigurat iubita! Imaginile dure care au speriat o lume întreagă. Se cere arestarea acestuia

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 ianuarie 2022, 13:44

Super-vedeta care şi-a desfigurat iubita! Imaginile dure care au speriat o lume întreagă. Se cere arestarea acestuia

Mason Greenwood, acuzat ca şi-a bătut iubita

Sursa Instagram

Mason Greenwood, starul lui Manchester United, se află în centrul unui scandal uriaş, fiind acuzat că şi-a rupt în bătaue iubita. Imaginile făcute publice au speriat o lume întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-vedeta care şi-a desfigurat iubita!

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, ar putea ajunge în spatele gratiilor după imaginile cu iubita sa care au devenit virale. Harriet Robson a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, dar și un clip video în care este plină de sânge. Ar fi fost bătută cu bestialitate de către starul celor de la United. „Pentru toți cei care vor să știe ce-mi face cu adevărat Mason Greenwood”, este mesajul femeii bătute.

Citește și:

Cei de la United au reacţionat după imaginile apărute

După apariţia imaginilor extrem de dure de privit s-a cerut arestarea fotbalistului pentru violență domestică. Şi cei de la Manchester United au reacţionat imediat şi cer ca justiţia să-şi facă treaba imediat. Imaginile ar fi fost realizate în octombrie 2021. “Suntem la curent cu imaginile și acuzațiile care circulă pe rețelele de socializare. Nu vom face alte comentarii până când faptele vor fi stabilite. Manchester United nu tolerează violența de orice fel”, se arată în comunicatul echipei de pe Old Trafford.

Vezi VIDEO AICI CU IMAGINILE DURE

VEZI VIDEO AICI CU IMAGINILE DURE

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și