Închide meniul
Foto

„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei, apariţie încântătoare. Vanessa întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 9:07

Reclamă
„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei, apariţie încântătoare. Vanessa întoarce toate privirile

Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiic

Unica fiică a lui Leonard Doroftei a avut o primă apariţie încântătoare în noul an. Vanessa are 20 de ani şi este de o frumuseţe uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Doroftei este este „comoara” lui Leonard Doroftei. Visează să devină medic şi să revină în România. Pe lângă ambiţiile legate de studii, fiica lui Leonard Doroftei iese în evidenţă şi prin frumuseţe şi eleganţă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU FIICA LUI LEONARD DOROFTEI)

Unica fiică a lui Leonard Doroftei, apariţie încântătoare

Eşti superbă„, „Eşti frumoasă” sau „Eleganţă şi rafinament” au fost câteva dintre mesajele primite de fiica lui Leonard Doroftei la ultima postare.

Leonard Doroftei are 3 copii: 2 băieţi şi pe frumoasa Vanessa, care este şi răsfăţata familiei. Deşi are o familie frumoasă, Vanessa Doroftei nu este fericită în Canada. A recunoscut-o chiar tatăl ei. Leonard Doroftei spune că fiica sa vrea să revină în România pentru a studia medicina. Dorul de ţară al fiicei sale este unul mare şi, din acest motiv, preferă să stea majoritatea timpului închisă în cameră.

„Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici, stă de 4 ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă. E deșteaptă”, a spus Leonard Doroftei pentru gsp.ro.

Reclamă

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, apariţie magnifică de ziua sa

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, a avut o apariţie magnifică de ziua sa, la începutul lunii octombrie. Fiica marelui campion român a împlinit 20 de ani şi a fost sărbătorită de întreaga familie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și