Închide meniul

Surpriză uriaşă: cine îl ajută pe Irinel Columbeanu lună de lună cu 6.000 de lei, după ce a fost abandonat într-un azil

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2024, 9:18

Reclamă
Surpriză uriaşă: cine îl ajută pe Irinel Columbeanu lună de lună cu 6.000 de lei, după ce a fost abandonat într-un azil

Surpriză uriaşă: cine îl ajută pe Irinel Columbeanu lună de lună cu 6.000 de lei

Irinel Columbeanu, în timpul unui eveniment

S-a aflat care este persoana care îl ajută pe Irinel Columbeanu lunar cu 6.000 de lei. Asta după ce omul care a avut o avere de peste 150 de milioane de euro a ajuns să trăiască într-un azil, la Ghermăneşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba chiar de directorul azilului, Ion Cassian. Acesta a dezvăluit că pensia de 2.000 de lei a lui Columbeanu ajunge la azil şi nimeni nu-i mai cere diferenţa până la 8.000 de lei, cât costă acoperirea tuturor cheltuielilor lunare de la azil.

Surpriză uriaşă: cine îl ajută pe Irinel Columbeanu lună de lună cu 6.000 de lei

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu”, a spus Cassian, citat de click.ro.

Totodată, Ion Cassian a dezvăluit că Irinel Columbeanu a trecut prin momente dificile, după ce a suferit două accidente vasculare. Fostul milionar de la Izvorani a fost vizitat la azil de prietenii săi, dar şi de fostele iubite.

„Irinel Columbeanu a suferit două accidente vasculare, dar acum e bine, a trecut peste perioada de decădere. Au mai venit pe la el prietenii, l-au mai înviorat. Și Prințesa Brianna Caradja l-a vizitat, am cunoscut-o, ei au fost împreună câțiva ani buni. Au vorbit în franceză, și el știe, la perfecție, nu i-a dat și bani, din câte știu eu. A mai fost și Oana, ultima lui fostă iubită. Romanița nu a venit însă să-l vadă”, a mai declarat Ion Cassian.

Reclamă
Reclamă

Cerinţa morbidă pe care a avut-o Irinel Columbeanu la patronul azilului

Au apărut detalii despre cerinţa morbidă pe care a avut-o Irinel Columbeanu la patronul azilului în care a ajuns să locuiască, după ce şi-a pierdut toată averea şi a fost „abandonat” de prieteni. Omul care îl ajută cu bani a spus totul despre discuţia pe care a avut-o cu Irinel.

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Dar, nu voi fi singurul care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui.

Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a spus patronul azilului, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:26

Andres Iniesta, copleşit de emoţii la conferinţa de retragere: „Lacrimile unui om care şi-a îndeplinit visurile!”

14:18

Florinel Coman a anunţat care e obiectivul României: „Să fii cu naţionala la un mondial e ceva de vis”

14:03

„Locul meu preferat!” Simona Halep se antrenează intens pentru următorul turneu! Cu cine s-a fotografiat

13:42

„E cea mai gravă accidentare!” Pompiliu Popescu, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru! Verdict dur pentru vedeta de la FCSB

13:01

Adevăratul motiv pentru care Dennis Man a rămas la Parma. Dezvăluirea făcută în Italia

12:56

Jucătorii naționalei, „gest de suflet” înainte de „dubla” cu Cipru și Lituania! Ce au făcut elevii lui Mircea Lucescu

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 4 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și