Închide meniul
Foto

Tânăra care şi-a dezamăgit tatăl după ce s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, apariţie controversată la Moscova. Val de critici

Publicat: 7 august 2023, 16:55

Reclamă
Tânăra care şi-a dezamăgit tatăl după ce s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, apariţie controversată la Moscova. Val de critici

Tânăra care şi-a dezamăgit tatăl după ce s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, apariţie controversată la Moscova

Teodora Vochin a fost iubita lui Ilie Dumitrescu / Colaj Instagram

Tânăra care şi-a dezamăgit tatăl după ce s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a avut o apariţie controversată pe străzile din Moscova. Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin, ales capitala Rusiei ca destinaţie de vacanţă. Imaginile postate din Piaţa Roşie au atras un val de critici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora le-a arătat zecilor de mii de urmăritori pe care îi are pe contul ei de Instagram mai multe fotografii. „Moscova, o inspiraţie uriaşă pentru mine”, a fost mesajul care a însoţit postarea. Reacţiile fanilor ei au fost vehemente.

Tânăra care şi-a dezamăgit tatăl după ce s-a iubit cu Ilie Dumitrescu, apariţie controversată la Moscova

De ce vizitezi invadatorii?„, „Este dureros că nu poţi vedea mai departe de aceste „frumuseţi”. Moscova este capitala Rusiei, un stat toxic unde nu există libertate, un stat invadator„, „Singura „eroare” este ca momentul nu e potrivit. În rest, Moscova e minunată„, „Inspiraţie pentru ce?„, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Teodora Vochin este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi a ajuns în centrul atenţiei în momentul în care s-a aflat că a fost într-o relaţie cu Ilie Dumitrescu. Fiica consilierului preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a recunoscut că tatăl ei a fost deranjat de povestea ei de iubire. Teodora a spus chiar că a făcut o greşeală.

Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Reclamă

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine„, a spus, în trecut, Teodora Vochin pentru antenastars.ro.

Între Teodora Vochin şi Ilie Dumitrescu este o diferenţă de vârstă de 25 de ani. Fiica lui Andrei Vochin a plecat din România şi lucrează ca stewardesă.

Femeile cu care s-a iubit Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a făcut, în mai multe cazuri, deliciul tabloidelor. Fostul mare internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră un „mare cuceritor”. Cea mai agitată perioadă a avut-o la Londra, acolo unde s-a speculat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist. În România, cele mai mediatizate relaţii au fost cu Letiţia Badea şi cu Teodora Vochin.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu pentru okmagazine.ro.

Fostul jucător al Generaţiei de Aur a povestit că ar fi avut o aventură cu soţia unui poliţist din Anglia, în momentul în care îmbrăca tricoul lui Tottenham.

Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret„, a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și