Închide meniul

Tatăl lui a fost numit cerşetor, dar acum Adrian a ajuns mare afacerist în străinătate. „Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 19:48

Tatăl lui a fost numit cerşetor, dar acum Adrian a ajuns mare afacerist în străinătate. „Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi

Tatăl lui a fost numit cerşetor, dar acum Adrian a ajuns mare afacerist în străinătate

Facebook

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aş fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultăţii de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învăţat ce înseamnă mediul corporatist şi asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Leonard Doroftei, afacerist în Canada

Eu am început să investesc. Câştigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostesc, eu am ales să îi strâng şi să-i investesc. Am făcut primele investiţii la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investiţiile în care mi le doream”

Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi şi nu simt nevoia de a petrece şi a ieşi la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta şi-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de reţea. Mama are grijă de familie şi este o sfântă. Tata face ce ştie cel mai bine, adică împărtăşeşte dragostea lui faţă de box. Şi-a deschis o mică sală alături de nişte prieteni de familie. Tata indiferent unde ar fi, în afară de România, cred că va prospera, pentru că e un timp descurcăreţ. El şi-a dorit întotdeauna să fie acasă”, a spus Doroftei, citat de kanald.ro

Leonard Doroftei s-a apucat de afaceri după ce a fost numit cerşetor în România

Leonard Doroftei s-a apucat de afaceri, după plecarea în Canada. Pe lângă activitatea de antrenor de box, acesta a intrat în afacerile imobiliare. Asta după ce în România a fost numit cerşetor, înainte să pună lacătul la pub-ul său din Ploieşti.

„Fac exact ceea ce mi place și asta contează cel mai mult. Pot să spun că sunt un om fericit. Am o familie minunată. Fiul meu, Alex, a terminat Facultatea de Fizică de la Măgurele. Pe perioada studiilor s-a întreținut singur în țară. Mi-a spus că nu are nevoie de nici un ajutor. Este un bun specialist și în computere.

Reclamă

Adrian, băiatul cel mare, lucrează aici, la Montreal, în imobiliare. Câștigă foarte bine, iar Vanessa este încă la școală. Suntem o familie fericită, asta vă pot spune cu siguranță”, a spus Doroftei, citat de prosport.ro.

Leonard Doroftei, umilit în România

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțui său. Chiar şi aşa, după 22 de seri şi dimineţi memorabile, el se consideră umilit în România.

„N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, a mai spus Doroftei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și