Închide meniul
Foto

„Te iubesc, inimă!” Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai ferit. Imagine incredibilă alături de Corina Caciuc

Reclamă

Publicat: 18 septembrie 2022, 22:07 / Actualizat: 19 septembrie 2022, 11:10

„Te iubesc, inimă!” Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai ferit. Imagine incredibilă alături de Corina Caciuc

Aronganţă maximă făcută de Anamaria Prodan

Colaj Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Instagram

Laurenţiu Reghecampf, gest public fără precedent pentru Corina Caciuc. Cei doi se sărută cu patimă, iar soţul Anamariei Prodan a postat totul pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţul Anamariei Prodan a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare alături de Corina Caciuc, cea care îi este amantă de aproape 2 ani.

Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai ferit. Imagine incredibilă alături de Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf a postat imaginea pe reţelele de socializare în care o sărută cu patimă pe Corina Caciuc. „Te iubesc, inimă!„, e mesajul lui Laurenţiu Reghecampf care însoţeşte imaginea.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură decisivă pentru Anamaria Prodan

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, i-a dat marea lovitura în instanță fostei soții a antrenorului, Anamaria Prodan. Un scandal monstru a fost soluționat în favoarea celei care l-a furat pe Reghe de lângă celebra impresară.

Reclamă

Anul trecut, în spațiul public au apărut fotografii cu Anamaria Prodan în care vedeta apare complet goală, în fața unei oglinzi. Fosta soție a acuzat-o pe Corina Caciuc că ar fi de vină pentru publicarea fotografiilor intime și a dat-o pe aceasta în judecată.

Anamaria Prodan i-a trimis lui Laurențiu Reghecampf fotografii cu ea dezbrăcată pe vremea când forma un cuplu cu celebrul antrenor. Era sigură că fostul soț a contribuit la defăimarea ei și că va avea câștig de cauză în instanță. S-a înșelat.

Conform playsport.ro, instanța a hotărât că Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf nu au avut nicio implicare în apariția acelor fotografii pe internet. Anamaria Prodan a visat la despăgubiri din partea amantei fostului soț, însă nu s-a mai ales cu nimic.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai, în timp ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ajuns în Azerbaidjan, unde el este antrenor la Neftchi Baku.

Anamaria Prodan a avut încă un mesaj dur pentru actualul ei soț, Laurențiu Reghecampf, cu care se află în plin scandal de divorț. Agentul de-abia așteaptă să scape de proces, pentru că ”Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis”.

”Am realizat după foarte mult timp că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci! Capul sus!!! Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor!

Lăsați în urmă răul și zâmbiți, căci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți dă ceva de vis exact așa cum meritați !️ Good Luck all!!!!”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Cum a putut să îşi răsfeţe Laurenţiu Reghecampf amanta! Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf şi-a răsfăţat amanta Corina Caciuc la piscină şi a postat pe Instagram o poză din intimitatea celor doi. Corina nu a scăpat însă de numele Anamariei Prodan.

„Stare de duminică”, a fost mesajul lui Reghecampf, la care Corina a reacţionat imediat: „Inima mea„. Totuşi, un fan de pe Instagram a ţinut să le strice starea şi a postat sec un mesaj: „Ana era specială!„.

Aceasta este una dintre puţinele apariţii intime ale celor doi indrăgostiţi, mai ales că Laurenţiu Reghecampf se află în plin proces de divorţ de Anamaria Prodan.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și