Închide meniul
Foto

„Te milogeşti, dar te postezi ca un şmecher cu bani!” Irinel Columbeanu, o nouă umilinţă după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali

Publicat: 28 noiembrie 2023, 19:09

Reclamă
„Te milogeşti, dar te postezi ca un şmecher cu bani!” Irinel Columbeanu, o nouă umilinţă după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali

Atac înfiorător la adresa lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns falit şi la azil

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, în timpul unui eveniment / Hepta

Irinel Columbeanu a suferit o nouă umilinţă, după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali. Omul de afaceri în vârstă de 66 de ani a avut o avere de milioane de euro, dar a ajuns falit şi nu are bani nici măcar pentru a-şi plăti azilul în care s-a mutat. Fostul soţ al Monicăi Gabor trece prin momente grele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proprietarul azilului în care a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, dar s-a lovit de un refuz vehement. Patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă. Ion Cassian a dezvăluit că Columbeanu a trăit o umilinţă de proporţii în momentul în care s-a organizat o strângere de fonduri pentru el, dar au fost persoane care au donat un euro.

Irinel Columbeanu a trăit o nouă umilinţă după ce a ajuns la mila lui Gigi Becali

Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro?„, a dezvăluit Cassian.

Irinel Columbeanu a încercat să uite de probleme şi a postat în ultimele zile, pe reţelele sociale, mai multe imagini făcute în afara azilului din Ghermăneşti. Urmăritorii săi l-au ironizat şi au postat mai multe comentarii jignitoare.

Nu mai are bani și s-a apucat de Facebook și de reclamă la paharul cu apă”, „Cine ți-a plătit pizza de data asta?”, „Și zici că n-ai bani”, „Te milogești să-ți plătească alții azilul, dar tu te postezi ca un șmecher cu bani”, „Parcă murea de foame”, „Te-ai făcut influencer?”, „Bine ai venit în lumea reală! Cum te simți când trăiești precum mulți români?”, sunt doar câteva dintre comentariile dure primite de Irinel Columbeanu, potrivit libertatea.ro.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Irinel Adrian Columbeanu (@irineladriancolumbeanu)

Fostul milionar a decis să blocheze comentariile la acea postare de pe Instagram. Irinel a primit şi mesaje de încurajare, la ultima fotografie pe care a postat-o. „Cică de ce ieşiţi din azil… unii s-ar bucura să vă vadă dormind pe stradă„, i-a scris un urmăritor.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, lui Irinel Columbeanu i s-a cerut şi un cont în care să fie ajutat cu bani, pentru a-şi putea plăti azilul.

Gigi Becali: „E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Gigi Becali nu şi-a dorit să îl ajute cu bani pe Irinel Columbeanu, cel care şi-a cheltuit averea de zeci de milioane de euro. Patronul FCSB-ului a explicat de ce nu ia în calcul să îi plătească azilul.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Irinel Columbeanu, dat exemplu de Gigi Becali

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Irinel Columbeanu nu îşi permite să plătească cheltuielile lunare. Primeşte o pensie de 1.900 de lei de la stat, dar ar trebui să achite 7.000 de lei lunar numai pentru azilul din Ghermăneşti.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și