Închide meniul

Telefonul lui Gigi Becali sună fără întrerupere după ce a donat 450.000 de euro într-o săptămână. Milionarul se teme să nu fie răpit

Reclamă

Publicat: 20 februarie 2022, 16:27

Telefonul lui Gigi Becali sună fără întrerupere după ce a donat 450.000 de euro într-o săptămână. Milionarul se teme să nu fie răpit

Gigi Becali a plecat să se roage la Muntele Athos

Cancan

Latifundiarul din Pipera are o avere estimată la 425 de milioane de euro și nu s-a uitat la bani când i s-a spus că poate ajuta 2.000 de copii din Africa. De 7 ani ridică acolo școli, spitale și biserici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este așteptat în Africa, dar se teme că ar putea fi răpit

Finanțatorul vicecampioanei României a scos, într-o singură săptămână, 450.000 de euro din conturi. „Am dat 200.000 (n.r. euro) în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină„, a povestit Becali.

O măicuță din Uganda, care a fost chemată de Gigi Becali la Palat, a dezvăluit că toată comunitatea încearcă să intre în contact cu milionarul român. Patronul lui FCSB a fost și invitat în Africa, dar s-a ferit să dea un răspuns final.

Mulți ortodocși din Africa vor să ajungă acum la domnul Becali, inspirați de realizările lui pe continentul nostru. Ei se roagă mereu pentru el, pentru că a cheltuit sute de mii de euro în proiecte religioase în Africa. Întreaga noastră comunitate speră ca domnul Becali să vină și să ne viziteze în Africa. Și eu, personal, l-am întrebat pe domnul Becali dacă, pe viitor, va veni să ne viziteze mănăstirea. Mi-a spus că-mi va da un răspuns pe viitor”, a spus Maica Thavoria pentru fanatik.ro.

Becali a donat mai multe utilaje de construcții, electrocasnice și piese de mobilier pentru credincioșii din Uganda. El a dezvăluit că nu a vizitat până acum bisericile construite în Africa pentru că i-a fost frică să nu fie răpit.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali: „Sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller?”

Gigi Becali a făcut declarații surprinzătoare când a fost întrebat ce avere are. Patronul lui FCSB a oferit un interviu pentru jurnaliștii celebrului cotidian The New York Times și i-a surprins pe americani. Omul de afaceri se consideră mai bogat chiar și decât Bill Gates, cel care are o avere estimată la 130 de miliarde de dolari.

Eu am dat un interviu la New York Times. Și au venit aici și m-au întrebat… le-am spus că sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller? Eu sunt cel mai bogat! Păi dacă nu mai avem nevoie… că mă gândesc la moarte. Bill Gates nu ai văzut că încă mai vrea? Înseamnă că nu e cel mai bogat. Eu nu mai vreau, nu mai am nevoie de mai mult. Eu nu mai am nevoie!„, a dezvăluit Gigi Becali într-un interviu pentru pagina de Youtube a celor de la Trinitas TV.

Patronul lui FCSB ia în calcul să se călugărească și construiește, în România, un oraș monahal.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, donații de sute de mii de euro
  • Patronul lui FCSB se teme să se ducă în Africa

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și