Închide meniul

„Teroare!” Ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte de atacul armat din Israel! Opt oameni şi-au pierdut viaţa

Publicat: 1 octombrie 2024, 21:38

Reclamă
„Teroare! Ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte de atacul armat din Israel! Opt oameni şi-au pierdut viaţa

Ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte de atacul armat din Israel

Atac armat pe străzile din Tel Aviv/ Profimedia

S-a aflat ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte de atacul armat din Israel. Nu mai puţin de opt persoane şi-au pierdut viaţa în Tel Aviv, după ce doi bărbaţi înarmaţi au fost autorii unui atac terorist. Mai mulţi oameni se deplasau către zona în care s-a produs atacul, pentru a participa la un eveniment, însă ca printr-o minune, au aflat la timp de atacul terorist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autorităţile din Tel Aviv sunt în alertă, după presupusul atac terorist care s-a produs în apropierea stadionului celor de la Hapoel.

Ce s-a întâmplat cu puţin timp înainte de atacul armat din Israel

Presa din Israel a dezvăluit faptul că pe arena Bloomfield, arena celor de la Hapoel Tel Aviv, urma să se organizeze un eveniment, în această seară. Acesta a fost anulat pe ultima sută de metri, iar fanii au fost avertizaţi de atacul terorist, şi nu s-au mai deplasat la stadion, din fericire.

Însă, nu toţi au primit avertismentul din partea forţelor de ordine şi au fost surprinşi de atac, chiar la intrarea pe arena celor de la Hapoel Tel Aviv. Aceştia au fost adăpostiţi de urgenţă în interiorul arenei, până când pericolul a trecut.

„Teroarea a ajuns la Tel Aviv, după ce doi terorişti au făcut un atac armat lângă stadionul Bloomfield. Împuşcăturile au avut loc în două locaţii diferite, una în apropierea arenei, unde nu exista în acel moment nicio activitate sportivă.

Reclamă
Reclamă

Hapoel Tel Aviv plănuia însă să organizeze un eveniment (n.r. un toast pentru Rosh Hashanah) pe stadionul Bloomfield, la ora 18:45, ora locală. Cu câteva minute înainte, evenimentul a fost anulat, după instrucţiunile date de forţele de ordine. Dar deja mai multe persoane ajunseseră la club. În urma atacului din apropiere, forţele de ordine le-au interzis acestora să iasă din stadion”, notează jurnaliştii israelieni de la sport5.co.il.

Opt persoane au fost ucise într-un atac terorist armat în Jaffa, în apropiere de Tel Aviv, a anunţat MDA, serviciul israelian pentru intervenţii de urgenţă.

Cel puţin doi terorişti, dintre care unul este surprins înarmat cu o puşcă de asalt, au comis atacul armat din Jaffa, conform imaginilor camerelor de supraveghere. Imaginile îi arată pe terorişti ieşind din metroul uşor. Unul dintre ei este văzut deschizând focul asupra corpului unui bărbat care zace pe jos. Autorităţile au anunţat că doi presupuşi atacatori au fost „neutralizaţi”.

Reclamă

Atacul a avut loc cu puţin timp înainte ca Iranul să lanseze un atac masiv cu rachete asupra Israelului.

Atac cu rachete lansat de Iran asupra Israelului

Au fost lansate rachete din Iran către Israel, a anunţat armata israeliană marţi seara într-un comunicat. Sirenele răsunau în tot Israelul în jurul orei locale 19:30, potrivit BBC. Potrivit IDF, a fost vorba de rachete balistice.

Ordinul iranian de a lansa rachete asupra Israelului a fost dat de liderul suprem Khamenei, a declarat un înalt oficial pentru Reuters. Liderul suprem al Iranului, Khamenei, rămâne într-o locaţie sigură după lansarea de rachete asupra Israelului, a spus înaltul oficial iranian pentru Reuters. Aproape 200 de rachete au fost lansate spre Israel dinspre Iran, potrivit radioului armatei israeliene.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că nu are cunoştinţă de niciun rănit în urma atacului iranian. „Acest atac a fost grav şi va avea consecinţe”, a declarat purtătorul de cuvânt, citat de news.ro.

Purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul Daniel Hagari, spune că în prezent nu există ameninţări suplimentare din partea Iranului la adresa Israelului, indicând că atacul cu rachete s-a încheiat.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și