Închide meniul

„Ţin minte că m-a bătut o fată!” Cătălin Moroşanu a dezvăluit momentele umilitoare prin care a trecut. Porecla pe care o avea la şcoală: „Îmi era ruşine”

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 15:36

Reclamă
„Ţin minte că m-a bătut o fată! Cătălin Moroşanu a dezvăluit momentele umilitoare prin care a trecut. Porecla pe care o avea la şcoală: „Îmi era ruşine

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri fără precedent

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Mai mult, Moroşanu a dezvăluit şi porecla pe o avea în şcoală, dar şi faptul că nu avea încredere în forţele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colegii îmi spuneau Portocală. Evident, faptul că veneam de la țară era de asemenea un subiect de glumă continuă. În școala generală, țin minte că m-a bătut o fată. Nu aveam încredere în puterile mele. Nici la școală nu puteam da randament din cauza asta. Îmi era rușine să răspund la ore chiar dacă știam ce întrebau.

Un coleg făcea rugby și toți îl apreciau pentru performanțe. Într-o zi am spus că e momentul să încerc și eu. După un an, eram un alt Cătălin. Aceiași care râdeau de mine, acum mă respectau și îmi aplaudam rezultatele din rugby. Faptul că îmi recăpătasem încrederea de sine m-a transformat. Am muncit mai mult la antrenamente, mă concentram altfel la școală și m-a ajutat să mă adaptez în societate.

Am învățat că la rău nu e bine să răspunzi cu rău. Faptele tale vor vorbi de la sine despre tine. Apoi, am trecut la kickboxing când începusem facultatea de drept și, cumva, povestea o știe deja toată lumea”, a spus Cătălin Moroşanu, conform cancan.ro.

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins circulând cu viteza de 154 de kilometri pe oră, în judeţul Buzău. El a fost amendat cu 1.305 lei. Totul s-a petrecut la începutul lunii septembrie.

Reclamă
Reclamă 4

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 4 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:39

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și