Închide meniul

Toaletele publice ar putea deveni istorie! Recomandările experţilor după pandemia de COVID-19

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 4:42

Toaletele publice ar putea deveni istorie! Recomandările experţilor după pandemia de COVID-19

pixabay.com-JetCarson

Toaletele publice ar putea fi interzise în Marea Britanie

  • Problema toaletelor publice este intens dezbătută în Marea Britanie
  • Experţii susţin că acestea trebuie "reinventate"
  • Toaletele publice ar putea deveni mixte

Potrivit Daily Mail, folosirea acestora ar putea fi interzisă de la data de 1 iunie. Asociaţia Toaletelor din Marea Britanie a venit cu un nou set de reguli în privinţa igienizării, pentru a preveni răspândirea COVID-19. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soluţiile propuse sunt extrem de costisitoare, pentru că toaletele publice ar trebui reinventate pentru a putea fi utilizate în continuare de cetăţenii britanici. Se ia în calcul inclusiv folosirea unor toalete publice mixte, destinate atât femeilor, cât şi bărbaţilor. În această situaţie, vor dispărea definitiv pisoarele, iar bărbaţii vor folosi cabinele individuale. Uşa de intrare în aceste toalete mixte va fi comună, urmând ca ieşirea să se facă pe coridoare separate. 

Recomandările experţilor după pandemia de COVID-19

Directorul Asociaţiei Toaletelor din Marea Britanie, Raymond Martin, este îngrijorat de ce s-ar putea întâmpla în momentul în care marile spaţii comerciale se vor redeschide. 

Reclamă

"Toaletele au un efect comercial masiv şi de aceea sunt printre primele care se proiectează în orice nou mare centru comercial. Vom fi nevoiţi să cheltuim sume enorme, dar dacă vrem să ieşim din case, să socializăm, să mergem în parcuri şi la plajă, Guvernul trebuie să se ocupe de această problemă. Vrem să readucem această ţară la viaţă, iar toaletele publice sunt o parte vitală", a declarat Raymond Martin pentru sursa citată. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Barcelona - Real Madrid nu se va vedea în Marea Britanie
La Liga • 26 oct., 17:00
Barcelona – Real Madrid nu se va vedea în Marea Britanie! Regula din anii ’60 care „interzice” El Clasico la TV
Tenis • 6 mart., 8:53
Novak Djokovic, forțat să se retragă de la Indian Wells! Nole, fără permisiune de a intra în SUA
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 10 aug., 11:28
Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla”
Novak Djokovic se antrenează înainte de Wimbledon 2022
Tenis • 26 iun., 13:16
Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul anti-Covid-19, chiar dacă ratează și US Open! ”Este o motivaţie suplimentară să joc bine la Wimbledon”
Mihai Stoica
Liga 1 • 29 apr., 21:23
Mihai Stoica are Covid şi nu va sta pe bancă la FCSB – FC Argeş: „Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc”