Închide meniul

„Tragedia vieţii mele!”. Daniel Onoriu, prima reacţie după cele 55 de zile în care a stat în comă. Ce a spus despre medicul care l-a „măcelărit”

Reclamă

Publicat: 10 martie 2022, 9:13

„Tragedia vieţii mele!. Daniel Onoriu, prima reacţie după cele 55 de zile în care a stat în comă. Ce a spus despre medicul care l-a „măcelărit

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă

Colaj Facebook

Onoriu a fost internat în stare gravă din cauza unei hemoragii interne. A plecat în Turcia pentru o operaţie de micşorare a stomacului, însă aceasta nu a decurs conform planului, iar bărbatul a început să aibă probleme grave de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Onoriu, prima reacţie după cele 55 de zile în care a stat în comă

Pe 27 ianuarie s-a trezit din comă şi, în cele din urmă, a ajuns acasă. Le-a transmis un mesaj fanilor care au donat sânge şi s-au îngrozit în toată această perioadă.

În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai ‘simplă’ și ‘la modă’ metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!

Daniel Onoriu: „Nu ştiu a cui a fost vina”

Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția. Următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte!

Reclamă

Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit).

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune. Pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a transmis Daniel Onoriu pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Onoriu, accident groaznic de motocicletă

Daniel Onoriu a avut un accident groaznic de motocicletă în 2006, chiar în seara meciului Middlebrough – Steaua. Acesta a intrat în plin într-o maşină care nu i-a acordat prioritate. Nepotul cântăreţei Gabi Luncă s-a ales atunci cu coastele rupte şi stomacul perforat. A stat 9 zile în comă şi a scăpat miraculos după ce a trecut prin 20 de operaţii.

Dacă fiecare român mi-ar da un leu pentru fiecare accident, aş fi un om bogat. Acum trăiesc o viaţă nouă. Nu mi s-a întâmplat în concurs, dar am păţit-o pe stradă”, glumea Daniel, potrivit gsp.ro.

Citește și:
Recomandări
  • Daniel Onoriu a avut grave probleme medicale
  • Pilotul a stat 55 de zile în comă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și