Închide meniul

Tragedie de proporţii! Un poliţist s-a împuşcat în cap dintr-un motiv halucinant: „Mi-a ucis fiul”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 12:38

Tragedie de proporţii! Un poliţist s-a împuşcat în cap dintr-un motiv halucinant: „Mi-a ucis fiul

Tragedie de proporţii! Un poliţist s-a împuşcat în cap dintr-un motiv halucinant: "Mi-a ucis fiul"

Un suporter al formaţiei Boca Juniors s-a sinucis / pexels.com

Tragedie de proporţii în Argentina, acolo unde un suporter în vârstă de 23 de ani, poliţist, s-a împuşcat în cap pentru că Boca Juniors a pierdut cu Fluminense.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fluminense a cucerit Copa Libertadores după ce a învins-o cu 2-1, după prelungiri, pe Boca Juniors.

Tragedie de proporţii! Un poliţist care aştepta un copil s-a împuşcat în cap: „Mi-a ucis fiul”

Mama poliţistului care s-a sinucis a acuzat dur clubul Boca Juniors pentru gestul şocant făcut de fiul ei.

Boca e un gunoi pentru că mi-a ucis fiul. Fiul meu a murit pentru ei. Acum nu-l mai am, nu mai e lângă mine. Nu am nevoie de condoleanțele nimănui, jucător sau persoană din club”, a declarat femeia, citată de marca.com.

Era suporter al celor de la Boca. Dacă echipa pierdea, îi era rău, era deprimat, se întrista, spunea că Boca nu poate fi învinsă”, a povestit mama lui Marcelo Alejandro Morales, în lacrimi.

Reclamă

Femeia a dezvăluit că a vorbit cu fiul ei înainte de meci şi acesta i-a spus că se va sinucide dacă echipa argentiniană nu va câştiga. ”Nu credeam că se va sinucide”, a mai spus ea.

Boca Juniors, învinsă de Fluminense în finala Copei Libertadores!

Boca Juniors a pierdut în prelungiri finala Copei Libertadores, contra celor de la Fluminense. Fluminense a deschis scorul prin Ezequiel Cano, în minutul 36, iar Luiz Advincula a egalat în minutul 72 pentru Boca Juniors.

John Kennedy a marcat în prelungiri, în minutul 99, şi a stabilit scorul final al întâlnirii, trofeul mergând către Fluminense.

Reclamă 4 / 0/3

Atât Boca Juniors, cât şi Fluminense au avut câte un jucător eliminat în prelungiri. John Kennedy a primit cartonaşul roşu la scurt timp după ce a marcat, în minutul 101. De la Boca a fost eliminat Frank Fabra, în minutul 105+7.

Derby nebun între River Plate şi Boca Juniors! Şapte jucători au fost eliminaţi şi trei dintre ei au ajuns la poliţie

În luna mai a acestui an am avut parte de un derby nebun între River Plate şi Boca Juniors! Nu mai puţin de şapte jucători au fost eliminaţi pe finalul meciului, iar trei dintre aceştia au ajuns chiar la poliţie, pentru a da declaraţii despre cele întâmplate pe teren.

River Plate a câştigat cu 1-0 derby-ul din Argentina, cu Boca Juniors. Singurul gol al partidei a fost marcat de Miguel Borja, în minutul 90+3, iar imediat după s-a declanşar haosul pe teren, cât şi în tribune.

A fost o adevărată bătălie pe teren la duelul dintre River Plate şi Boca Juniors. Jucătorii s-au luat la bătaie în minutele de prelungire, şi a fost nevoie chiar de intervneţia poliţiei. Centralul a recurs la măsuri de urgenţă, şi a eliminat şapte jucători, în minutul 90=13, trei din tabăra celor de la River, şi patru din a celor de la Voca Juniors.

Astfel, s-a bătut recordul de cartonaşe roşii acordate într-un derby al Argentinei. Precedentul fusese stabilit în 1982, atunci când „doar” patru jucători erau eliminaţi. Totul a pornit de la faza golului marcat de Miguel Borja. În timp ce toţi jucătorii celor de la River Plate se bucurau, unul dintre ei, anume Agustin Palavecino, a aplaudat ironic în faţa băncii celor de la Boca Juniors.

În momentul acela, fotbaliştii oaspeţilor au năvălit asupra atacantului rivalei, şi s-a iscat o încăierare generală. Aproximativ 50 de persoane se aflau pe teren atunci, inclusiv jucătorii de rezervă, cât şi membrii din staff-urile tehnice ale celor două echipe, anunţa presa din Italia.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și