Închide meniul
Foto

Transformare incredibilă a puştiului poreclit „Micul Hercule”: „Când nu ai ce mânca…”. Întreaga familie arată uimitor

Reclamă

Publicat: 1 iunie 2023, 17:31

Transformare incredibilă a puştiului poreclit „Micul Hercule”: „Când nu ai ce mânca…”. Întreaga familie arată uimitor

Transformare incredibilă a puştiului poreclit "Micul Hercule"

Giuliano Stroe arată uimitor la 18 ani / Instagram

Transformare incredibilă a puştiului poreclit „Micul Hercule”, care a şocat România încă de când avea doi ani. Giuliano Stroe a devenit major şi continuă să atragă toate privirile. De altfel, întreaga familie arată uimitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuliano s-a antrenat alături de tatăl său încă din primii ani de viaţă şi a intrat rapid în Cartea Recordurilor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A fost considerat cel mai puternic copil din lume şi a adunat trei milioane de urmăritori pe contul său de Facebook. A devenit celebru la nivel mondial.

Transformare incredibilă a puştiului poreclit „Micul Hercule”

„Micul Hercule” a renunţat la culturism, dar continuă să practice un alt sport. Se luptă în ringul de box la clubul fondat chiar de tatăl său. Şi fratele lui Giuliano, Claudio Stroe, practică boxul şi s-a luptat pentru medalii la Campionatul Naţional.

Giuliano Stroe a postat, pe reţelele sociale, o fotografie în care apare alături de fratele şi de tatăl său. Cu toţii sunt la bustul gol, iar înfăţişarea lor este de senzaţie. „Micul Hercule” a făcut şi o glumă în care le-a transmis fanilor că au ajuns aşa şi din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Stilul nostru de viață. Când nu ai ce mânca, poți vedea oasele din spatele stomacului. Fă foamea sau mănâncă moderat și vei deveni un schelet certificat„, a scris Giuliano Stroe.

Reclamă
Giuliano Stroe a fost poreclit "Micul Hercule"
Giuliano Stroe a fost poreclit „Micul Hercule”

Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

Tatăl lui Giuliano Stroe ar fi avut probleme și în trecut. Nu neapărat din cauza banilor, ci a antrenamentelor dure pe care le făceau fiii săi. Ar fi fost anchetat de autorități și ar fi fost vizitat de trimiși ai Protecției Copilului.

Au apărut informaţii că, în 2017, Giuliano a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Reclamă 4 / 0/3

Părinţii puştiului poreclit „Micul Hercule” au mari probleme cu banii

Iulian Stroe a înfiinţat clubul de box „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club” şi îi antrenează pe cei doi fii ai săi, Giuliano şi Claudio. Aceştia fac și sparring la Dinamo, dar costurile pentru a ajunge în Bucureşti sunt greu de suportat de familie.

La începutul acestui an, tatăl „Micului Hercule” le-a cerut ajutorul celor trei milioane de urmăritori pe care îi are Giuliano pe reţelele sociale. Îşi doreşte să îşi aducă copiii în capitală pentru a se lupta cu sportivi de top, dar lipsa banilor îi dă mari bătăi de cap.

Nu suntem siguri că vom merge din cauza lipsei de fonduri. Mama lor este plătită cu 12 euro/zi (n.r. aproximativ 60 de lei), avem nevoie de aproape 100 de euro ca să mergem la București. Nimic nu este în regulă, știu. E nevoie de petrol, prânz şi bilet de metrou, atât!„, a transmis Iulian Stroe.

La scurt timp distanţă, tatăl lui Giuliano Stroe a venit cu un nou mesaj cutremurător.

Ieri am luat această bucată de carne pentru a-i hrăni pe băieţi. A avut 1.5 kg şi a trebuit să plătesc 32 de lei. Asta înseamnă 7 eruo. Mama băieţilor câştigă 12 euro pe zi, la muncă. Vi se pare normal?„, a mai spus Iulian Stroe.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și