Închide meniul

Tronsonul Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă a fost inaugurat. După câteva ore, au apărut şi problemele

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2020, 8:01 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Tronsonul Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă a fost inaugurat. După câteva ore, au apărut şi problemele

observatornews.ro

Avem cursă Gara de Nord - Aeroportul Henri Coandă

  • O cursă Gara de Nord - Otopeni costă 4 lei
  • Trenurile circulă din 40 în 40 de minute

Trenurile circulă la un interval de 40 de minute, care însă nu a fost respectat nici măcar în prima zi, atunci când au apărut şi mici întârziei din cauza "unor probleme tehnice". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dat fiind faptul că este prima secţie de cale ferată, pe care se aplică sistemul de operare de tip "cadenţat", pe o linie nouă şi cu o instalaţie nouă, au apărut aceste probleme tehnice, însă ele au fost deja identificate şi vor fi rezolvate în scurt timp, astfel încât circulaţia trenurilor spre şi dinspre Aeroport să se desfăşoare in condiţii normale de trafic”, este comunicatul celor de la CFR SA. 

72 de trenuri pe zi, pe ruta Gara de Nord – Otopeni

Conform observatornews.ro, 72 de trenuri vor circula pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă, 24 de ore din 24. O călătorie costă patru lei şi durează 20 de minute. 

Reclamă

Este primul tronson de cale ferată construit de la zero în România din 1984 până în prezent. Lucrările au început anul trecut în septembrie.

Gică Popescu: "Magnitudinea acestui proiect m-a făcut să accept"

"Magnitudinea acestui proiect m-a făcut să accept. A fost acest proiect la care eu am ţinut foarte mult, cel cu calea ferată. Nimeni nu credea că se va rezolva.

Reclamă

Chiar mi-au zis mulți să nu ies public să declar pentru că după o să se spargă toate în capul meu. Îl vor introduce în Mersul Trenurilor la 1 decembrie, dar el este funcţional", a anunțat Gică Popescu într-un interviu exclusiv pentru AS.ro.

Pariul câștigat de Gică Popescu

Nici realizatorii de emisiuni nu credeau că acest lucru se va realiza, iar Gică Popescu a reușit să câștige un pariu cu Radu Naum. ”Baciul” va da însă el masa.

"Mi-aduc aminte de pariul pus cu Radu Naum, eu am zis că se termină la Euro 2020, dar se termină înante de 2020, Euro e la anul :). Dar pot plăti eu masa pentru că acest proiect a ajuns la finalizare", a mai spus Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi "titular incontenstabil" la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 23:53
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi „titular incontenstabil” la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 22:41
„Ce ar fi de remarcat?” Gică Popescu, verdict la pauza meciului Columbia – România 2-0
Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:20
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România
Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu
Liga 1 • 21 mart., 21:18
„N-am înţeles greşit, e lipsă de fair-play!” Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu. Ce i-a cerut patronului de la Rapid
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”