Închide meniul
Foto

Ucrainenii au prins curaj. Avertisment pentru Putin: „Armata noastră poate ajunge la Moscova”

Publicat: 14 aprilie 2022, 11:41

Vladimir Putin

Vladimir Putin a declanşat războiul din Ucraina

Hepta

  • Serghei Palkin l-a avertizat pe Vladimir Putin
  • Ce a spus oficialul lui Şahtior Doneţk despre militarii ucraineni

Au trecut 50 de zile din momentul în care Vladimir Putin şi-a trimis armata în Ucraina, iar războiul este departe de a fi încheiat. Chiar dacă numărul victimelor a căpătat proporţii terifiante, ucrainenii îşi menţin moralul ridicat şi sunt convinşi că pot ieşi victorioşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De aceeaşi părere este şi directorul general al lui Şahtior Doneţk. Serghei Palkin chiar l-a avertizat pe liderul de la Kremlin şi i-a transmis că ar putea avea o surpriză uriaşă.

Vladimir Putin, avertizat de Serghei Palkin

Noi credem că îi vom termina şi că vom recupera Donbass şi Crimeea. Este doar o chestiune de timp. Într-adevăr, e nevoie de mai mult timp dar, ţinând cont de starea de spirit a armatei noastre, te asigur că putem ajunge chiar şi la Moscova„, a declarat Serghei Palkin, potrivit sport.ua.

Reclamă

ONU a anunţat, miercuri, „4521 de victime civile în Ucraina: 1932 morţi şi 2589 răniţi”, din 24 februarie, asigurând totuşi „că cifrele reale sunt mult mai mari”. Organizaţia Naţiunilor Unite a subliniat dificultatea de a obţine informaţii din teren şi de a verifica evaluările deja stabilite, relatează AFP.

Kievul a declarat marţi că a ucis 19.600 de soldaţi ruşi de la începutul invaziei. Moscova, la rândul ei, a susţinut pe 25 martie că a ucis 14.000 de soldaţi ucraineni într-o lună. În ceea ce priveşte propriile pierderi militare, cele două ţări sunt mai discrete. După ce a tăcut mult timp, Rusia a precizat, pe 25 martie, că a pierdut 1.351 de soldaţi de la începutul războiului, anunţă news.ro.

Reclamă

Nouă culoare de evacuare au fost convenite pentru joi în Ucraina, într-un efort de a ajuta oamenii blocaţi în oraşele asediate să scape, potrivit vicepremierului ţării, Irina Vereşciuk. Au fost organizate culoare umanitare din oraşe precum Berdeansk, Tokmak, Enerhodar şi Mariupol, care este ocupat de trupele ruse de săptămâni întregi.

Rinat Ahmetov și-a pierdut peste 70% din avere

Miliardarul Rinat Ahmetov (55 ani) și-a pierdut peste 70% din avere din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina. Patronul lui Șahtior Donețk a primit o lovitură de miliarde de euro.

Potrivit Forbes, averea patronului lui Șahtior Donețk ar fi scăzut la doar 2 miliarde, ceea ce reprezintă o pierdere de peste 70% din averea sa, estimată la 8 miliarde de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Toate firmele noastre se concentrează în aceste momente pe sprijinirea oamenilor. Fundația pe care am înființat-o încearcă să ofere apa, mâncare și medicamente în zonele dificile. Am ajutat și armata cu tot ce ni s-a cerut.

Sunt în Ucraina și nu voi pleca. Împărtășesc aceleași sentimente cu toți ucrainenii: abia aștept să obținem victoria în acest război. Apoi vom începe să reconstruim o țară mai fericită și mai prosperă. Voi pune la dispoziție tot ce am pentru a ne îndeplini acest țel.

Putin țintește țările democratice, unde vede libertate. Întreaga lume e o țintă pentru el. Dacă Ucraina nu reușește să îl oprească, nimeni nu știe cine va urma”, a declarat Ahmetov pentru Forbes.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024