Închide meniul

Ultima dorinţă a regretatei Gabi Luncă va fi împlinită de fetele ei. Ce vor face cu jumătate de milion de euro din moştenire!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 16:13

Ultima dorinţă a regretatei Gabi Luncă va fi împlinită de fetele ei. Ce vor face cu jumătate de milion de euro din moştenire!

Observator

Gabi Luncă a fost răpusă de coronavirus

Cântăreaţa de muzică populară şi lăutărească a fost înmormântată marţi. Fetele ei au întins covorul roşu în cimitir şi au eliberat 50 de porumbei albi. Acestea au anunţat că, în cel mai scurt timp, vor respecta ultima dorinţă pe care a avut-o Gabi Luncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Centru medical în memoria regretatei Gabi Luncă

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a anunţat că o parte din moştenirea lăsată în urmă de mama ei va fi folosită pentru a se construi un centru medical pentru pacienţii post-COVID.

"Mi-a lăsat și banii, și terenul. Terenul este undeva în afara Bucureștiului, la Butimanu, mi l-a dat în dar chiar de ziua mea. Am vorbit cu mama chiar înainte să moară. I-am promis că acest centru va purta numele ei. Mi-a zis: 'mamă, nici că te puteai gândi mai bine. Ai acordul meu!' Vom începe lucrările la acest nou centru chiar după moartea ei", a declarat Rebeca pentru Click.

Din primele estimări, suma pe care o vor cheltui fetele lui Gabi Luncă este una uriaşă. Investiţia se va ridica la aproximativ 500.000 de euro.

Gabi Luncă a murit la scurt timp după ce alte două vedete ale muzicii lăutăreşti, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu, au încetat din viaţă. Cei trei au avut nenumăraţi fani, inclusiv în lumea sportului.

Reclamă

Cristi Tănase, dărămat de moartea lui Nelu Ploieşteanu

Cristi Tănase, fostul jucător al celor de la FCSB, a fost extrem de afectat moartea lui Nelu Ploieşteanu. Actualul jucător al celor de la Academica Clinceni era un obişnuit al petrecerilor unde cânta regretatul artist. Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

”Era un om senzaţional, îmi pare nespus de rău că a murit. Mergeam şi la ”Şarpele roşu”, dar şi în alte locaţii în care cânta el. Îmi făcea plăcere să-l ascult. Dincolo de faptul că era un lăutar autentic, cânta ca nimeni altul melodii lăutăreşti, era un om senzaţional.

Ascultam cu mare plăcere melodiile lui, mă binedispuneau. Chiar apreciez muzica lăutărească. Din păcate, au rămas acum doar discurile şi amintirile frumoase”, a spus Cristi Tănase pentru Telekom Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și