Închide meniul
Foto

„Ultimul om de pe pământ!” Anamaria Prodan, atacuri dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf și a amantei Corina Caciuc: „Rupea uşa la mașină! A furat tot din casa!”

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 13:06

Reclamă
„Ultimul om de pe pământ!” Anamaria Prodan, atacuri dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf și a amantei Corina Caciuc: „Rupea uşa la mașină! A furat tot din casa!”

Anamaria Prodan încă nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Lovitură pentru Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

”Am crezut că o să îl ridic. Am crezut că o să înțeleagă, dacă are creier. Pentru mine, familia este cel mai important lucru de pe pământ. Când tu vezi în mașina ta pe nimeni pe stradă că trage să rupă ușa la Rolls-Royce si îi spui ,,ridică ștacheta!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu poți să ajungi ultimul om de pe pământ, circul României! Tu să fii râsul României cu gură de aur. Ai furat din casă totul pentru ea. Te-a învățat să furi. A fost amenințat că nu mai vede, că nu mai face, dacă nu primește fata banii. Dacă nu era mama, stăteam în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a dezvăluit lovitura dureroasă primită de Laurențiu Reghecampf

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a dezvăluit şi prin ce momente grele trece fiul celor doi, Bebeto, pe care Reghecampf l-ar fi vizitat doar 10 minute în ultimele opt luni.

”În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Nu vrea să-l mai vadă pe tatăl lui.

Îi explic că asta e viața. Dură. Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi! Dar suntem prea buni, demni și deja mergem mai departe fericiți că am ales drumul drept în viață și că ne avem unul pe celălalt”, a dezvăluit Anamaria Prodan, citată de click.ro.

Reclamă
Reclamă

S-a aflat care este, cu adevărat, averea Anamariei Prodan

S-a aflat care este, cu adevărat, averea Anamariei Prodan. Agentul de jucători, care se implică financiar și la Academica Clinceni, se află în topul anului 2021 al celor mai bogaţi români.

Capital a realizat top 300 ai celor mai bogați români, iar Anamaria Prodan, care investește la Academica Clinceni, și-a făcut apariția în premieră pe listă.

Agentul de jucători, care se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, ocupă locul 141, cu o avere estimată între 40 și 60 de milioane de euro. Sursa citată menționează că Anamaria Prodan și-a construit averea din impresariat și imobiliare.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:59

OFICIAL | Mircea Rednic a adus un fost jucător de la Dinamo şi Rapid. Lovitură pe piaţa transferurilor dată de UTA

16:50

Un triplu campion cu FCSB și-a anunțat retragerea din fotbal! A dezvăluit și ce va face în continuare

16:39

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 septembrie

16:24

Zeljko Kopic, mesaj direct după ce a aflat că Dinamo se va duela cu FCSB în grupa din Cupa României: „Dăm totul pentru victorie!”

16:02

Mihai Popescu şi-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat cu Petrolul! Cât va lipsi de pe teren fundaşul FCSB-ului

15:58

Primarul comunei Borcea a făcut show după ce a aflat că va evolua contra campioanei FCSB: „Vrem să le dăm KO”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și