Închide meniul

Ultrașii lui Manchester United au tăiat cauciucurile de la autocarul lui Liverpool! Cormoranii s-au răzbunat pe teren

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2021, 20:04 / Actualizat: 14 mai 2021, 0:16

Ultrașii lui Manchester United au tăiat cauciucurile de la autocarul lui Liverpool! Cormoranii s-au răzbunat pe teren

Profimedia

Scandal la Manchester United - Liverpool

  • Tensiuni înainte de Manchester United – Liverpool
  • Ultrașii lui Manchester United s-au dezlănțuit

Update 23:45: Liverpool s-a impus cu 4-2 pe Old Trafford în faţa rivalei Manchester United. Fernandes a deschis scorul pentru gazde, dar golurile lui Jota şi Firmino (2) au dus scorul la 1-3. Rashford a readus speranţele pe Teatrul Viselor, dar Salah a închis tabela, în minutul 90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Ca și în urmă cu 11 zile, data programării inițiale a derby-ului United – Liverpool, suporterii s-au strâns în număr mare lângă Old Trafford. Ultrașii „Diavolilor” protestează împotriva familieri Glazer, americanii care o dețin pe Manchester United. Nici cei de la Liverpool n-au scăpat de furia ultrașilor lui United.

Reclamă

 

Ultrașii lui Manchester United au atacat autocarul lui Liverpool

Autocarul echipei lui Jurgen Klopp a fost blocat din calea spre stadion. Ultrașii lui United chiar au tăiat roțile vehicului, lăsăndu-i pe „cormorani” în drum.

Reclamă

Ca să evite astfel de incidente, jucătorii lui Manchester United au luat măsuri de precauție înainte de meci. Fotbaliștii lui Ole Gunnar Solskjaer au mers la stadion cu mașinile personale, cu 6 ore înaintea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United – Liverpool a fost deja amânat

Derby-ul dintre United și Liverpool era programat inițial pe 2 mai, dar protestele vehemente ale ultrașilor au dus la amânarea partidei.

Atunci, suporterii au pătruns inclusiv pe gazonul de pe Old Trafford, unde au aprins torțe și fumigene.

Familia Glazer deţine clubul din Manchester din 2005. De atunci, „Diavolii” au cucerit cinci titluri în Premier Legaue (ultimul în 2013) și un trofeu UEFA Champions League (în 2008).

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 Vezi toate știrile