Închide meniul

Uluitor! Danis Alves a revenit la naționala Braziliei, la 38 de ani! + vești oribile pentru Suedia: Zlatan Ibrahimovic ratează EURO

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2021, 11:33

Uluitor! Danis Alves a revenit la naționala Braziliei, la 38 de ani! + vești oribile pentru Suedia: Zlatan Ibrahimovic ratează EURO

Profimedia

Dani Alves, înapoi la națională

Dani Alves, înapoi la națională! Este vestea momentului în fotbalul mondial. La 38 de ani, fostul fundaș dreapta de la Barcelona, Juventus și PSG trăiește a doua tinerețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves, înapoi la națională!

Selecționerul Braziliei, Tite, l-a convocat pe Dani Alves pentru pentru meciurile cu Ecuador și Paraguay, din preliminariile pentru CM 2022, programate pe 4 și, respectiv, 8 iunie.

Alves a fost selecționat ultima oară în octombrie 2019, într-o remiză 1-1 cu Nigeria. El s-a întors în Brazilia în vara aceluiași an, după 17 ani petrecuți în Europa. Dani Alves joacă acum pentru Sao Paolo, iar ultima lui echipă din Europa a fost PSG.

Cu echipa națională, Alves, care și-a făcut debutul internațional în 2006, a câștigat de două ori Copa América (2007, 2019) și Cupa Confederațiilor tot de două ori (2009, 2013). Până în prezent, Alves a îmbrăcat tricoul Braziliei de 118 ori; doar Cafú (142) și Roberto Carlos (125) au jucat mai multe meciuri internaționale pentru Brazilia.

Zlatan Ibrahimovic ratează EURO 2020

La polul opus, un alt veteran revenit recent la echipa națională s-a accidentat. Este vorba despre Zlatan Ibrahimovic, vedeta lui AC Milan.

Reclamă

Starul suedez s-a accidentat în timpul meciului cu Juventus din Serie A, scor 3-0 pentru milanezi, și nu va putea participa alături de naționala nordică la EURO 2020.

Am vorbit cu Zlatan. Desigur, e o veste tristă, atât pentru el, cât și pentru noi. Mi-a spus că accidentarea îl împiedică să participe la Euro 2020. Sper să revină cât mai repede în teren
Janne Andersson, selecționerul Suediei

Ibrahimovic revenise la națională special pentru turneul final programat în vară. El s-a retras inițial în 2016, după europeanul din Franța.

De la momentul revenirii sale, Zlatan a bifat două meciuri pentru Suedia, ambele în preliminariile pentru CM 2022. Suedia va evolua în Grupa E la Euro 2020, primul meci fiind cu Spania, pe 14 iunie. Din aceeași grupă mai fac parte Slovacia și Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și