Închide meniul
Foto

Umilinţa evitată în ultimul moment de iubita bărbatului care a fost părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. Scandalul monstru în care au fost implicaţi cei doi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2021, 10:51 / Actualizat: 31 august 2021, 16:45

Umilinţa evitată în ultimul moment de iubita bărbatului care a fost părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. Scandalul monstru în care au fost implicaţi cei doi

Cristian Boureanu, alături de fosta sa iubită, Laura Dincă

Cristian Boureanu şi iubita lui, Laura Dincă, au fost condamnaţi definitiv în scandalul provocat în vara anului 2017 cu poliţiştii de la Rutieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01:30, după ce au fost opriţi în trafic de un echipaj de poliţiei, Cristian Boureanu „s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale„, conform rechizitoriului întocmit de procurori.

Cristian Boureanu a fost condamnat definitiv la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare, pentru că a lovit un poliţist. În plus, fostul deputat trebuie să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Şi iubita lui, Laura Dincă, trebuie să plătească o amendă în valoare de 2.000 lei.

Laura Dincă a fost la un pas să ajungă să dea cu mătura pe străzi, după ce a întârziat plata amenzii. Femeia virat imediat banii şi a evitat, în ultimul moment, o mare umilinţă.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu pare să îşi fi găsit, într-un final, liniştea. Românul celebru, în vârstă de 48 de ani, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Laura Dincă. Iubita lui este cu 24 de ani mai tânără.

Reclamă

Boureanu are din nou planuri de nuntă. Numai pandemia l-a împiedicat să ajungă pentru a treia oară la altar. Nu se teme să facă din nou pasul cel mare, chiar dacă a trecut prin clipe teribile în trecut.

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu” a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Fiica lui Cristian Boureanu este de o frumuseţe rară

Cristian Boureanu are cu ce se mândri. Fiica lui din prima căsătorie, Ioana Boureanu, este de o frumuseţe ieşită din comun.

Tânăra care a împlinit 20 de ani a trecut deja pe la medicul estetician. Studentă la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Ioana a suferit deja o operaţie de mărire a buzelor.

oana nu se sfieşte să posteze mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale, după cum se poate observa în galeria foto. De altfel, adolescenta are cu numai patru ani mai puţin decât actuala iubită a tatălui ei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și