Închide meniul
Foto

Umilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 august 2022, 20:52

Umilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”

Lucian Becali e nepotul lui Gigi Becali

Colaj cu Lucian Becali și soția sa / prosport.ro

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a trăit umilința vieții în vacanța în care se află alături de soția însărcinată. Tânărul a „explodat” și a spus tot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Becali se află în vacanță alături de soție într-un resort de lux din Sudul Italiei. Nepotul lui Gigi Becali susține că lumea îl privește de sus, cu superioritate, doar pentru că este român. Lucian a dezvăluit că, în momentul în care străinii au aflat că vine din România, l-au ignorat complet.

Umilința suferită de nepotul lui Gigi Becali, Lucian, și soția lui însărcinată

Sunt într-un resort de lux în sudul Italiei cu soția, că nah, mai ies și eu, dar nu postez ca maimuțoiu’ de fiecare dată toate vacanțele pe unde plec, prefer să fiu mai low profile…

Anyway, alta era discuția, am ieșit aici la recepție, la breakfast și, în același timp, ne-am întâlnit cu o grămadă de alți clienți ai resortului, gen barosani din toată lumea, care erau toți un zâmbet, hello, how are you, good morning, nice to meet you…hahhaha, hihihi…

Noi foarte liniștiți, tot în aceeași notă, “we are from România”! Booooom ! Nene din momentu’ ăla s-au schimbat cu 180 de grade! Efectiv si-au văzut de treaba lor si nu ne-au mai adresat nicio întrebare.

Reclamă

Și atunci cum pot fi eu mândru că sunt român în Europa, cum pot merge eu cu capu’ sus când lumea mă evită doar pentru că sunt român….? Păi, …cu U.N.E Ultima Nație din Europa si cu ăia care au contribuit la asta”, a scris Lucian Becali, pe Facebook.

Iulia Florescu îi va aduce primul copil pe lume lui Lucian Becali în următoarele luni. Cei doi s-au cunoscut în 2016, pe vremea când ea era studentă la ASE, la o petrecere la un club de fițe din Capitală. Au făcut cununia civilă în 2021 și acum așteaptă să devină părinți.

Reclamă 4 / 0/3

În tinerețe, Lucian Becali era unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, fiind poreclit „Craiul de Dorobanți”.

Lucian Becali, implicat într-un scandal monstru la un meci al FCSB-ului

În aprilie, Lucian Becali a bătut fără milă un spectator la finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Nepotul lui Gigi Becali și-a cerut iertare în mod public, explicând că astfel de comportament nu îl caracterizează.

“Mea Culpa (trad. – Greșeala mea). Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului. Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violentă NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu.

Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim. Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste!

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite. Pace & dragoste”, a scris Lucian Becali, pe contul de Facebook.

Gigi Becali: „Lucian nu e nepotul meu favorit!”

Gigi Becali a spus că nu răspunde pentru acțiunile lui Lucian și că acesta nu mai este nepotul său favorit.

“Eu nu răspund de nepoții mei. Eu răspund doar pentru mine și familia mea. Nu e nepotul meu favorit. Dacă face incidente nu poate fi nepotul meu preferat.

Reclamă

Pentru mine preferați sunt cei cuminți, care își văd de treaba lor. Dacă faci incidente, nu mai ești preferat. E treaba lui”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și