Închide meniul
Foto

Umilinţă teribilă pentru cea mai cunoscută amantă din România. Situaţia penibilă în care a ajuns din cauza problemelor cu banii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2022, 9:56

Umilinţă teribilă pentru cea mai cunoscută amantă din România. Situaţia penibilă în care a ajuns din cauza problemelor cu banii

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă

Vica Blochina, în lacrimi / captură cancan.ro

Umilinţă teribilă suferită de Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România. Vedeta în vârstă de 47 de ani este într-un scandal uriaş cu administraţia blocului de lux în care locuieşte. Fosta balerină a fost ameninţată cu evacuarea şi se luptă în instanţă pentru a scăpa de probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica locuieşte într-un apartament al cărui preţ este estimat la 350.000 de euro şi pe care l-a primit cadou de la Victor Piţurcă, cel cu care a fost 16 ani într-o relaţie. În toată această perioadă, fostul selecţioner al României era căsătorit.

Umilinţă teribilă suferită de cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a dezvăluit că, numai în 2022, a achitat nu mai puţin de 10.000 de euro la întreţinere. Chiar şi aşa, are probleme cu administratorul blocului.

Dacă din n motive ai ceva din urmă și îți vin penalitățile din urmă, și ei nu te lasă pe tine să respiri. Eu am plătit anul acesta aproape 10.000 de euro, suma totală cu penalități cu tot. Dacă vrei să scazi sau să rogi să oprească penalitatea, că pentru mine 10.000 de euro sunt bani foarte mulți, și 3000-4000 sunt foarte mulți, în afară de întreținere mai am și altceva de plătit. Eu sunt un om normal nu sunt o nebună să fabulez că sunt multimilionară și mă interesează„, a declarat Vica Blochina pentru spynews.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România a trăit o umilinţă incredibilă în momentul în care a încercat să obţină eşalonarea plăţilor. I-a fost amintit că şi-a petrecut vacanţa în Grecia, pe insula miliardarilor.

Reclamă

Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000. M-am dus acolo și erau două doamne, una mânca o shaorma și s-a uitat la mine și mi-a zis cu gura plină: Cum îți permiți să plătești cafea la Mykonos, plătești și întreținerea. Gândește-te că din 2007 și până în 2022 administrația a avut un salariu de la mine foarte mare. Eu mi-am dorit tot timpul să le plătesc„, a răbufnit fosta balerină.

Vica Blochina are datorii uriaşe la întreţinere. Acuză că a fost furată de administrator

Vica Blochina a anunţat că mai multe bunuri i-ar fi fost furate din blocul în care locuieşte. Acum este implicată într-un nou dosar şi îşi caută dreptatea în instanţă. Asigură că probele video o vor ajuta să îi facă pe vinovaţi să plătească.

Fosta balerină este de mai mult timp în conflict cu cei de la asociaţia de proprietari, care şi-ar fi dorit să o evacueze din apartament din cauza datoriilor de la întreţinere. În acest an, Vica a fost de două ori dată în judecată.

Reclamă 4 / 0/3

Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, se arată în dosar.

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Acesta l-a primit în 2007 de la Victor Piţurcă.

Recomandări
  • Vica Blochina a trăit o umilinţă uluitoare
  • Cu ce probleme se confruntă fosta balerină

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și