Închide meniul
Foto

Umilința trăită de tânăra de 33 de ani care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf și care e de o frumusețe rară: „Te mai sponsorizează?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2022, 17:09

Umilința trăită de tânăra de 33 de ani care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf și care e de o frumusețe rară: „Te mai sponsorizează?”

Florentina Raiciu, Laurențiu Reghecampf

Colaj cu Laurențiu Reghecampf și Florentina Raiciu / Instagram

Florentina Raiciu este femeia despre care Anamaria Prodan a spus, cu mai multe ocazii, că ar fi avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf. Tânăra în vârstă de 33 de ani continuă să atragă atenţia asupra ei, dar este „bântuită” şi de trecutul controversat. Umilinţa trăită în această lună vorbeşte de la sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan este în scandal de divorţ cu soţul ei şi l-a făcut praf cu fiecare ocazie. Vedeta a fost cea care a dezvăluit că soțul ei nu a înșelat-o numai cu Corina Caciuc. Fostul antrenor al Universităţii Craiova s-ar fi iubit și cu fosta asistentă TV. Florentina este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Umilința trăită de Florentina Raiciu, tânăra de 33 de ani care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf

„Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, s-a rezumat să comenteze Florentina zvonurile că ar fi fost într-o relație cu „Reghe”. Totuşi, urmăritorii ei nu ratează niciun moment pentru a o taxa.

„Te mai sponsorizează Reghe?„, a fost comentariul primit de Florentina Raiciu, pe contul ei de Instagram pe care este urmărită de 86.000 de oameni. A fost o adevărată umilinţă pentru cea care arată uimitor.

Despre Raiciu ar fi existat zvonuri că Laurenţiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Bucureştiului. Antrenorul care s-a mutat în Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku, o are acum alături pe Corina Caciuc. Iubita lui a născut un băieţel

Reclamă

Anamaria Prodan: „Nu m-aș fi dus să îi bat amantele lui Laurențiu Reghecampf”

Agentul de jucători asigură că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan, dar soția lui Laurențiu Reghecampf nu a vrut să-l creadă pe patronul lui FCSB. Tehnicianul i-ar fi oferit bani chiar fostei asistente TV și pentru a-și deschide un salon de înfrumusețare în București. Raiciu s-ar fi temut de furia Anamariei.

„Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată”, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Ce ar fi pățit Reghecampf: „Asta îl teroriza!”

Anamaria Prodan nu s-a ferit să ofere detalii despre presupusa relație extraconjugală dintre Laurenţiu Reghecampf și Florentina Raiciu.

„Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a dezvăluit agentul de jucători.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și