Închide meniul
Foto

„Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge!”. Sfatul primit de Anamaria Prodan, după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar urma să aibă un copil cu Corina Bilcon

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 21:44

Reclamă
„Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge!”. Sfatul primit de Anamaria Prodan, după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar urma să aibă un copil cu Corina Bilcon

Anamaria Prodan refuză să accepte divorțul

Instagram Anamaria Prodan

Tatoiu a amintit de modul în care s-a despărțit Laurențiu Reghecampf de prima soție. Anamaria Prodan a recunoscut că a avut o contribuție decisivă. „Da, i-am despărțit! Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat„, a spus, în trecut, vedeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu vrea să divorțeze de Laurențiu Reghecampf. „Dragoste cu forța nu se poate”

Reghecampf deja nu se mai ferește și au apărut imagini în care apare alături de Corina Bilcon.

Am văzut fotografiile (n.r. cu Reghe și Corina), frumoasă fata, tinerețea este frumoasă. În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea. Femeia aia trebuie să înțeleagă că dacă face un copil cu unu bogat, nu îl leagă de ea. Dar un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge și dacă tu femeie desparți un tată de familia lui….

Când există părinți, divorțul părinților are un impact… În cazul ăsta și Anamaria a avut o situație de asta. El atunci și-a lăsat soția și un copil. Îmi pare rău pentru ei, a fost un cuplu foarte frumos„, a declarat Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan tocmai a anunțat că este dispusă să îl ierte pe Laurențiu Reghecampf și că nu vrea să divorțeze.

Reclamă

Eu i-am spus că nu e bine (nr. căsnicia cu Reghe). E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declaratia ei. Unei femei care a fost obișnuită să conducă este foarte greu să accepți și atunci fiecare reacționează. Ea este impulsivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta„, a mai spus Monica Tatoiu.

Anamaria Prodan, reacţie de ultimă oră

Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial care îl priveşte direct pe Laurenţiu Reghecampf. A transmis că încă mai speră într-o împăcare.

Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm si le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici în felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalte! O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt!

Reclamă 4 / 0/3

NOI, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENTIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care il divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile să involueze și să alunece în lumea obscură.

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia„, a precizat Anamaria Prodan într-un comunicat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și