Închide meniul
Foto

„Va cunoaşte cel mai cumplit uragan”. Anamaria Prodan, reacţie de ultimă oră. Anunţul oficial după ce Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 octombrie 2021, 13:49

Anamaria Prodan

Cine este femeia care a inlocuit o pe Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf intră în linie dreaptă. Impresara a transmis un comunicat oficial în care vorbeşte despre despărțirea de antrenor. Anamaria Prodan surprinde din nou, în unul dintre cele mai dureroase momente din viață. Aceasta a transmis decizia în ceea ce privește mariajul cu Reghe, pe care îl consideră în continuare soarele familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reacţie de ultimă oră

După ce în presă au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf şi iubita acestuia, Anamaria Prodan reacţionează. Deşi antrenorul a anunțat-o că a depus actele de divorț, impresara uimește și mărturisește că-l iartă pe Laurențiu Reghecampf și îl așteaptă să revină în sânul familiei, conform fanatik.ro.

Anunţul oficial al Anamariei Prodan după ce Reghecampf a anunţat divorţul

Iată comunicatul transmis de Anamaria Prodan, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf:

Reclamă

“A avea o dorință puternică nu înseamnă că îți știi stăpâni gândurile sau că le stii sincer directiona către bine! Tot ce avem în creierul nostru poate să fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim să realizăm și cum ne imaginăm că putem! Numai în creierul nostru credem că îi ajutăm pe cei ce gravitează pe lângă noi și nu-s suflete puternice!

Noi nu știm ce își doresc aceste suflete și cumplit de rău este faptul că nici aceste suflete habar nu au ce-și doresc! Dreptul nostru este doar să alegem pentru noi! Putem alege să ajutam aceste suflete slabe, însă nu putem să -i obligăm sau să-i trezim din somnul adânc în care cad.

Reclamă

Putem să alegem să îi ajutăm! Însă niciodată nu vom ști ce își doresc aceste suflete! Este povestea lui Dumnezeu. Îți dă, dar nu îți poate bagă în traistă! Avem liberul arbitru! Depinde de capacitatea noastră intelectuală ce alegere facem. Când ne zbatem și vrem să ajutăm alt suflet, noi credem în creierul nostru că facem bine!

Mi-am antrenat creierul să cred că oamenii de lângă mine sunt buni! De fapt, de multe ori, când ești suflet slab nu ești tu la butoane! Pentru asta, ca să preiei comanda, trebuie să-ți antrenezi creierul să știe diferența între a-ți dori ceva și cum faci ca să obții ce-ți dorești! Atâta timp cât ești stăpân pe dorinte clare și știi că nu tu trebuie să te zbați ca să primești ce-ți dorești, ești în disciplină cu creierul!

Sufletul cu creier trebuie să fie condus de forța binelui! Trebuie să creadă în principiile vieții sau, mai bine spus, să le înțeleagă. Dacă o altă persoana e departe de tine, nu înseamnă că e bine, chiar dacă toți ceilalți și, inclusiv acea persoana, spun că e bine, adică, dacă realitatea pentru ochi spune asta, realitatea pentru creier e alta.

Reclamă 4 / 0/3

Exteriorul faptelor poate încerca să te convingă că persoana e bine, însă în creierul ei poate să fie exact opusul! Direcția nu este dată de realitatea ce o vede ochiul Și nici de ce încearcă să te convingă ceilalți, realitatea e făcută din ceea ce vrei tu să crezi și se îndreaptă în direcția credinței tale clare! Asta ne conduce! Creierul meu își aduce aminte doar de cât bine am făcut până acum pentru mine, pentru soțul meu, pentru copiii mei, pentru prietenii mei sau pentru oameni care mi-au cerut ajutorul. Eu consider, în creier, că am făcut bine tuturor!

Mi-am antrenat creierul să creadă așa ceva, a reacționat la ce l-am antrenat, l-am învățat să fie “SMART” și să mă ajute să obțin ce îmi doresc! Creierul nostru este creatorul stării în care ne aflăm acum! Nu îmi las niciodată creierul să-mi ofere stări negative, EU îi spun cum vreau să mă simt și îmi aduc aminte că am făcut numai bine până acum! ÎMI ADUC AMINTE CE MI-A FĂCUT NUMAI BINE ȘI ÎMI PĂSTREZ STAREA ASTA!
Ce nu am obținut până acum vine cu siguranța de acum încolo! Trebuie să ne învățam creierul cu siguranța binelui, să ne aducem aminte cât bine am primit până acum! Starea de bine nu ne-o dă cealaltă persoană, noi am învățat ce ne face bine si am acceptat binele creat de noi!

Acum trebuie, din nou, să ne “up datăm “ și să creăm mai mult bine în gând! Eu sunt inundată în creier de bine, de fericire, de frumusețea familiei mele. Creierul meu a învățat să dea drumul la trecut căci, dacă dai drumul trecutului, nu înseamnă că binele nu mai vine la tine, îți înveți creierul să dea drumul la răul din care vrei să scapi și să faci loc pentru binele care instant distruge RĂUL!

Am să invit pe cei care m-au supărat la mine, să bem o cafea, să-i fac să înțeleagă că viața este scurtă și merită trăită decent si demn. Nu zilele cu soare sau cele cu ploaie îți fac creierul să știe să aleagă binele, dorința noastră nu trebuie să fie aleasă din trecut, noul bine e ceea ce tu dorești! Trecutul negativ din creier nu poate genera gânduri bune, numai momentul actual bine stăpânit poate genera gânduri bune și un viitor frumos!

Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm si le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici în felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalte! O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt!

NOI, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENTIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care il divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile să involueze și să alunece în lumea obscură.

Este foarte greu să rămâi în vârf dacă te bate vântul și te arunca dintr-o parte în alta! Tocmai de aceea noi am stat strâns uniți mână în mână mereu! Am atins împreuna absolutul, am învățat să ne iertăm și să ne ajutăm necondiționat. Sunt mândră că una dintre cele mai grele lecții ale vietii am trecut-o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau și o stăpânesc perfect!

Reclamă

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia.

Ce dovada mai mare de iubire, respect și recunoștiință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF? O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprid, dar nu le judec pentru că toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu!

Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce-și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN.

SOȚUL MEU VA ȚINE CAPUL SUS IN FAȚA TUTUROR ȘI COLOANA VERTEBRALĂ PERFECT DREAPTA. ÎN VIAȚĂ ESTE VORBA DESPRE ALEGERI ÎNSĂ! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE Să ȘI LE IA SINGUR! ALEGEȚI MEREU SĂ FIȚI PROSTII DINTRE DEȘTEPȚI, niciodată DESTEPȚII DINTRE PROȘTI!

CU STIMĂ ȘI RESPECT ACEEAȘI UNICĂ FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE ȘI RESPECT ABSOLUT! “, este comunicatul transmis de Anamaria Prodan, conform sursei citate

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!
Extra • 8 mart., 13:29
FOTO
Anamaria Prodan a publicat o imagine extrem de provocatoare cu ea de Ziua Femeii şi a avut un mesaj fabulos!