Închide meniul
Foto

Un bărbat celebru din România a rupt tăcerea despre divorţ! Scandalul uriaş în care a fost implicat a amplificat totul: „Am rugat-o să șteargă pozele ca să nu mai apar nicăieri”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 11:45

Un bărbat celebru din România a rupt tăcerea despre divorţ! Scandalul uriaş în care a fost implicat a amplificat totul: „Am rugat-o să șteargă pozele ca să nu mai apar nicăieri”

Instagram Alexandru Ioniţă

Alexandru Ioniţă a fost implicat într-un scandal uriaş de dopaj. Alexandru Ioniță a dat cărțile pe față referitor la cazul de dopaj în care a fost implicat. Ioniță a stat suspendat timp de un an. El și colegii săi, Fatai și Takayuki, şi-ar fi injectat vitamine la o clinică privată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza acestui scandal, Ioniţă şi-a şters conturile de pe reţelele de socializare şi a rugat-o şi pe soţia sa să elimine toate pozele în care apăreau. De aici până la zvonurile cu privire la iminent divorţ nu a fost decât un pas.

Chiar nu înțeleg de unde și până unde. Este ok, ne înțelegem bine. Normal că nu e perfect, cred că în nicio relație sau căsnicie nu e totul perfect, dar nu s-a pus niciodată problema să divorțăm.

Eu în primele luni nu mă simțeam bine, nu aveam chef să fac nimic, mi-am închis rețelele de socializare vreo 3 sau 4 luni. Am rugat-o să șteargă pozele ca să nu mai apar nicăieri, pentru că nu mai aveam chef să stau să mai răspund oamenilor, să mai vorbesc cu nimeni. Nu mă mai interesa viața mea socială, publică. (…) Altfel nu-mi explic, pentru că nu au fost discuții, nu s-a pus problema ….altfel nu înțeleg de unde ar fi dedus acest lucru„, a spus Alexandru Ioniţă pentru Antena Stars.

Alex Ioniță a cerut-o în căsătorie pe Adriana după doar 8 luni de relație, în mai 2019. În februarie 2020, cei doi au devenit părinți.

Reclamă

Alexandru Ioniţă, dezvăluiri despre scandalul de dopaj la AS.ro LIVE

Alexandru Ioniţă a oferit explicaţii ample despre scandalul de dopaj în care a fost implicat la AS.ro LIVE.

Fatai a venit și a spus deschis în vestiar. Am mers acolo cu scopul de a atrage clienți pentru soția sa. Am fost, am făcut vitaminele, am jucat cu Viitorul, ne-au bătut cu 4-1. Am făcut vitaminele înainte de acel meci. Cu ce m-au ajutat vitaminele? Nu am jucat nimic”, și-a început Alex Ioniță povestirea la AS.ro LIVE.

Ioniță a dezvăluit că el și colegii săi au fost înregistrați fără să li se spună. Mijlocașul susține că a făcut cantitatea legală de vitamine și au o hârtie de la clinică prin care dovedesc asta.

Reclamă 4 / 0/3

După meci au venit și au spus că vor să aibă o discuțe neoficială cu noi. Ne-au înregistrat, fără să ne zică. Eu mă gândeam că nu ne cred că am făcut vitamine, ci că am băgat substanțe interzise. Știam de ibuprofen, de cocaină și alte substanțe, dar nu mă gândeam niciodată la vitamine.

Jucătorul de la Dinamo care a fost prins cu cocaină a luat trei luni, mie mi-au dat un an. Când au venit și ne-au întrebat eu am vorbit deschis. Avem foaie de la clinică. Am făcut 100ml, cantitatea legală”, a mai spus Ioniță.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și