Închide meniul

OFICIAL | Alex Ioniţă a revenit la Rapid. „De asta m-am apucat de fotbal”. Ce le-a transmis fanilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 15:36

OFICIAL | Alex Ioniţă a revenit la Rapid. „De asta m-am apucat de fotbal. Ce le-a transmis fanilor

Alex Ioniţă a semnat cu Rapid

Facebook Rapid

Alex Ioniţă a debutat la Rapid în 2011, într-un meci cu FC Braşov, câştigat cu 1-0, şi a jucat pentru gruparea din Grant până în 2013. Liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, Ioniţă le-a transmis un mesaj special ultraşilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ioniţă a fost prezentat la Rapid

Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist şi mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit şi totul a venit de la sine. Sper să facem o figură foarte bună şi de la anul să ne propunem obiective măreţe. Suporterii să aibă încredere în echipă, să ne susţină la fiecare meci, ca şi până acum”, a spus Ioniţă pentru fcrapid.ro.

Ioniţă a jucat ultima dată pentru Rapid la finalul lui 2013. S-a transferat apoi la Astra, echipă cu care a obţinut titlul de campion, în 2016. Ulterior, cel poreclit „Bulgaru”, a fost transferat de CFR Cluj, cu care a câştigat alte două trofee de campion al României.

Ardelenii l-au împrumutat la CSU Craiova şi Astra Giurgiu în sezonul 2019/2020, iar în ultima stagiune a evoluat în două partide pentru giurgiuveni. Ioniţă II a evoluat un meci pentru echipa naţională de seniori a României, în 2017, într-un joc amical împotriva Kazahstanului (3-1), informează site-ul oficial al giuleştenilor.

Reclamă

Alex Ioniță a rupt tăcerea! Adevărul despre cazul de dopaj

Alexandru Ioniță a fost invitat la AS.ro LIVE. Mijlocașul a dat cărțile pe față referitor la cazul de dopaj în care a fost implicat. Ioniță a stat suspendat timp de un an. El și colegii săi, Fatai și Takayuki, şi-ar fi injectat vitamine la o clinică privată.

Fatai a venit și a spus deschis în vestiar. Am mers acolo cu scopul de a atrage clienți pentru soția sa. Am fost, am făcut vitaminele, am jucat cu Viitorul, ne-au bătut cu 4-1. Am făcut vitaminele înainte de acel meci. Cu ce m-au ajutat vitaminele? Nu am jucat nimic”, și-a început Alex Ioniță povestirea la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ioniță a dezvăluit că el și colegii săi au fost înregistrați fără să li se spună. Mijlocașul susține că a făcut cantitatea legală de vitamine și au o hârtie de la clinică prin care dovedesc asta.

După meci au venit și au spus că vor să aibă o discuțe neoficială cu noi. Ne-au înregistrat, fără să ne zică. Eu mă gândeam că nu ne cred că am făcut vitamine, ci că am băgat substanțe interzise. Știam de ibuprofen, de cocaină și alte substanțe, dar nu mă gândeam niciodată la vitamine.

Jucătorul de la Dinamo care a fost prins cu cocaină a luat trei luni, mie mi-au dat un an. Când au venit și ne-au întrebat eu am vorbit deschis. Avem foaie de la clinică. Am făcut 100ml, cantitatea legală”, a mai spus Ioniță.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și