Închide meniul

Un cunoscut bărbat din România a dat petrecere de ziua sa într-un restaurant, deși acest lucru este interzis de lege. Invitații nu purtau măști

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2020, 14:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Un cunoscut bărbat din România a dat petrecere de ziua sa într-un restaurant, deși acest lucru este interzis de lege. Invitații nu purtau măști

Captură Youtube

Ionuț Botezatu

  • Ionuț Botezatu a împlinit 33 de ani
  • Acesta este jucător de rugby

Pe imaginile publicate de jurnalistul Vasile Dale se poate vedea că măștile în interior nu erau purtate. În schimb, se pare că măsurile de distanțare socială erau oarecum respectate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Polițiștii s-au sesizat după ce imaginile au apărut pe rețelele de socializare. ”În urma apariției în mediul online a unor imagini privind o manifestare privată care a avut loc într-un restaurant, polițiștii s-au sesizat și desfășoară verificări pentru a dispune masurile legale care se impun” transmite CJSU Maramureș.

În municipiul Baia Mare, dar și în comuna Recea s-au redeschis restaurantele la o capacitate de 30%.

Reclamă

În 2015, Ionuț Botezatu a salvat un om de la moarte

Internationalul roman Ionut Botezatu, legitimat la CSM Știința Baia Mare, a salvat un om de la moarte în data de 27 decembrie 2015. La un festival desfășurat în localitatea Sighetu Marmației, din județul Maramureș, între două persoane a izbucnit o altercație care s-a transformat într-o bătaie violentă.

Reclamă

Victima si-a inghitit limba, moment in care a actionat Ionut Botezatu. Acesta l-a salvat pe tanar de la moarte, scotandu-i acestuia limba. Apoi, pana la sosirea ambulantei, Ionut Botezatu i-a acordat asistenta celui aflat în suferință, scrie frr.ro. Ionuț Botezatu este o prezență și la echipa națională de rugby a României. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan va împlini 50 de ani
Diverse • 14 dec., 9:19
FOTO
Cadoul la care râvnește Anamaria Prodan pe 17 decembrie, când va împlini 50 de ani: „Asta mi-aș dori, e singurul lucru!”
Gigi Becali ia măsuri
Liga 1 • 22 nov., 12:20
Prima măsură luată de Gigi Becali după ce jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă” într-un club de fiţe din Capitală
Cristi Chivu, cu trofeul de campion U19
Fotbal extern • 7 iun., 18:27
Fiesta la Milano! Cristi Chivu a petrecut în mare stil după ce a câştigat titlul cu Inter U19
Constantin Budescu, în timpul unei petreceri
Extra • 5 iun., 17:46
Constantin Budescu, sufletul petrecerii! „Magicianul” a pus mâna pe microfon şi a început să cânte manele. Imagini virale: „Eşti forţă!”
Neymar, PSG
Fotbal extern • 1 ian., 17:27
Neymar, postare virală de Revelion! Superstarul lui PSG a petrecut în cârje. Imaginea a strâns milioane de aprecieri