Închide meniul

Un fost concurent Big Brother arestat alături de 3 capi ai Mafiei Siciliene, aseară, la Milano!

Florian Ceafalău Publicat: 13 mai 2020, 5:29

Reclamă
Un fost concurent Big Brother arestat alături de 3 capi ai Mafiei Siciliene, aseară, la Milano!

Hepta

Arestări Mafia

Poliția din Italia a reușit o captură importantă aseară, la Milano. 91 de mafioți au fost arestați. Aceștia formau o rețea extrem de complexă ce se ocupa cu mai multe infracțiuni, printre care fraudarea evenimentelor sportive, spălare de bani, trafic de droguri, furturi, cămătărie și intimidare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea provenea din două familii mafiote de renume, din Sicilia, clanurile Ferrante și Fontana.

Printre cele mai importante persoane arestate se numără frații Angelo, Giovanni și Gaetano Fontana, dar și fostul concurent la Big Brother Italia, Daniele Santoianni.

Polițiștii spun că au capturat peste 1,5 milioane de euro cash dar și foarte multe bunuri furate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și